Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ravno zaradi tega. Ker nekdo, ki je normalno kreditno sposoben, bo lepo dobil denar na banki. Nekoga, ki pa je v pisdi, pa bi ti obiral? Lepo te prosim, saj nisi malcom...
Ne pridejo vsi ljudje v stisko na nepošten način, nekateri enostavno nimajo sreče in ne morejo drugače, kot da si sposodijo od sharka...in ti bi takšne opalil lepo...s 50% ne?
Stvar je v tem da je le malo takšnih ki si sposojajo denar na ulici in so v piSdi. Torej veliko teh izposojevalcev igra s takšnim denarjem določene "igre". Pač drage igre, kaj ti naj rečem.
Pa valda. Banka mu neda keša ker je "rizičen", in ta rizik se pač plača na cesti in to debelo.
Rabiš 2 jurja da narediš 2 jurja (oz. 1500 ko daš obresti), in tak biznis ko v 7ih dneh naredis petsto z nekaj legalnega dela, se pač
plača, če nočeš plačat takih obresti pa niti zaslužil nebos, in si spet tam kot da si nisi sposodo in imaš zaslužka 0.
Al pa če maš stranko ki ti bo dala cekin za material, ampak pol bo pa te spet zvijal pri plačilu za delo češ dal sem ti dnar naprej,
spusti mi ceno, pa bos naredil 200e za ure namesto 500.
Moja ponudba ni ravno brijantno poštena, še vedno pa je dost ugodnejša od tistega drugega. Nemislim pljuvat po nobenem ki dela
z roko po motorju, ker sam neznam niti svečk menjat, ampak ti služi s svojimi rokami po motorju, jaz pa bom pač na tebi, nenazadnje
ti prvi mene rabiš, ti si pa meni samo opcija za katero se odločim če se hočem.
Govorim direkten primer, kolega me ni in me vrjetno nebo prosil za posojilo, jaz samo skušam znižat obresti in sam sebi vrezat kos,
oba zmagama, sam pa se nemislim ponujat za brezobrestno posojilo, ni on moj brat. Še manj pa se mislim ponujat za brezobrestno
posojilo da si bo on denar naredil in me nakoncu peljal na kebap in kokakolo, sebi pa bo kupil nov kompresor pa šel za vikend na primorsko. Hvala lepa.