tale je dobra....Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
ksz
Meni kolegica sedaj že več kot dve leti vrača 600€. Pa se pogosto vidima, na začetku sem jo še spraševal če si je že kaj opomogla, da bo vrnila in nikoli ni imela. Sedaj je več ne vprašam, pa mi sama tudi ne omeni vračila. Vmes je že enkrat avto menjala, tak da je denar imela, sedaj je na lizingu in ga spet nima. Nočem se skregati z njo, ker pol mi ga sploh ne bo vrnila, pa kolegica mi več ni (vsaj v mojih čustvih ne). Sem predlagal, da mi vrača magari po 50€/mesec, pa mi vedno pokaže prazno denarnico (mogoče celo eno prazno denarnico samo zame okoli nosi).
Ker neznaš delat s takimi avšami. Poveš ji samo da si dobil njenih 600€, ko te čudno pogleda, pa ji tip polek tebe reče,
miška zaj si meni dolžna. Pol ji pa tak tip ki nima veze z prijateljstvom, lepo hodi na dom pa gnjavi vse okoli z sosedi vred.
Teh 600€ bo vrnila v roku 5ih dni, si jih bo sposodla, samo da bo mir.
To da folk ne vrača, vmes pa menja avto ipd. jajca, to je nespoštovanje usluge ki jo je dobila, in takim je treba na vrat nakopat
loan sharke, ki pridejo z bejzbolko trkat na vrata.
Me zanima dolznikova reakcija.
Sicer pa je odkup terjatev nekaj normalnega v poslovnem svetu.
Samo tole ni poslovni svet, saj nimas nobenega papirja in moras imeti prijatelja da "prevzame" tvoj dolg.
Malkom. Meni si dolzan 5 jurjev. Softi se je nekaj ponujal za "odkup" terjatve.pricakuj da bosta sla asflaltirat