Ali ja alter res dobrodelna ustanova?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Je pa res, da bi blo dobro bit previden pri tej zadevi in selektiven, katera oseba je potrebna pomoči in katera akcija je sploh upravičena, da se imenuje dobrodelna.

Brez skrbi da se preveri.

Se pa nekateri posamezniki še posebej angažirajo in obdarujejo pomoči potrebne brez vedenja širše javnosti.

Ostalo je bilo pa že vse povedano in nima smisla razpravljati.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
kaj imaš sploh za razpravljat o tem? če te ne zanima, ne odpreš, ne prispevaš, greš dalje. je težko?

Kaj se pa ti repenčiš in o čem sploh pišeš? Repliciral sem kozarcu na njegovo navedbo moje teme, preberi najprej o čem sem pisal in o čem je tisti pred menoj, preden začneš kurčit

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Tukaj se je kot najbolj problematično označilo globalno objavo o krvodajalski akciji. In globalna objava je nekaj drugega kakor sticky. Za "ostalo dobrodelnost" pa sploh ni bilo globalne objave, če se prav spomnim.

Glede stickya se pa celo strinjam s tabo.
grin1.gif
Tudi pri meni načeloma stickyji ostajajo neprebrani razen nekaj izjem. Verjetno bi bilo res bolje če bi se ta tema obnavljala sama po sebi. Itak večina tistih, ki ima kaj napisat vanjo, ve da obstaja in bi takrat pisala.

O sami izbiri oseb pa mislim, da ni potrebno debatirat, ker so bile skrbno izbrane in tudi izpoved ene izmed njih veliko pove.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Huh. Alter dobrodelna mafija je organizirana kriminalna združba, ki je svoje lovke razprostrla že po celotnem forumu. Vsako noč, malo po drugi uri se dobijo in se s skupnimi močmi podajo na svoj pohod, kjer obdarujejo nemočne in nedolžne ljudi. Do sedaj jim je z obdarovanjem uspelo uničiti življenja ducata ljudi in njihovih bližnjih. Izkoristili so področje pravne praznine in menjave v državnem aparatu in tako zavladali podzemlju. Črnogorska in albanska mafija pazite se, prihajajo alter dobrodelniki.

Ej, Gretzky !

Včeri te ni blo na sestank! A maš opravičilo za to?? To, da se je ura premaknila nazaj, ni opravičilo.

evil.gif

pa nikar ne pozabi, da si pa le pri vrhu klana, zato v bodoče ne zamujaj na sestanke ... mal te mam na sumu, da nam hočeš ene par strank prevzet ...
hysterical-1.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Če ti je stvar tok mimo potem ne vem, zakaj se že drugi dan spuščaš v debato?
Enostavno spreglej; ampak ne moreš!?
Tako kot nisem mogu jaz krvodajalske
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
ksz
Čudi me ,da Rosey ni poklicala PooP TV al pa vsaj Slov. novice, da bi prišli mal posnet (poslikat) zadeve.
wink-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
shocked-1.gif
prosim???? a nisi sledil, da je blo skoz rečen, da medijev ne bo??

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ni potrebe, ne potrebujemo JAVNE pozornosti ... Alter to ni ...
dej, kolega, Zagore, nalimej kako sliko KU KLUX KLANA ... da bodo vidl, kako zgledajo naši sestanki ob 2 zjutraj ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.