Ali ja alter res dobrodelna ustanova?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Verjemi, da bi se to lahko na drugačen način in bolj elegantno rešilo.
Itak pa ti že veš saj predvidevam, da si ti organizatorka krvodajalske akcije.

Kar pa se tiče odpiranja...ne odpiram tem, ki me ne zanimajo.
Tudi tiste o krvodajalski nisem.

In na koncu kot sem že povedal zmotlo me je le to da krvodajalska nima čisto NIČ z mobilno telefonijo.
Ko pa jaz ali pa še marsikdo kaj napiše kamor ne sodi ravno je pa celi halo.
Ja itak da obstajajo dvojna merila in tudi TO me MOTI!

Sej konc koncev piknik je bil tudi, pa ga niste povsod obesili in še bi lahko našteval.

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Sej na nek način ti dam prav, da bi bilo lahko mogoče omejeno na sekcijo prosti čas.

Ampak, ker bo kmalu mimo in je vabilo lepa poteza, se bo verjetno dalo zdržat.
Mislim, da ni vsiljevanje - kakor tudi niso bile dobrodelne akcije.

Samo malo živčno si napisal post, pa si sprožil še malo bolj živčne reakcije.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Ne se ne sekiram!
Verjetno pa bi si tudi ti naredila takšno ali drugačno mnenje če bi ti nekdo reku da si....ne vem kaj.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Se strinjam...podforum dobrodelnost, pa naj se tam notri objavlja takšne in drugačne akcije ter nato po potrebi trka po prsih pa tudi požre kakšno kritiko. Tudi jaz res ne vem, zakaj moramo to sedaj gledati tudi po delih foruma, ki sicer obravnavajo zelo drugačne teme.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.827
6.789
113
pri taščici
jaz sem tisti ki je sprožil ta plaz....
naj me zasuje,
mogoče bo še kdaj kakega alterjevca zasu
In ne boste verjel niti nisem med krvodajalci (dobesedno), niti med dobrotniki alterja (še), če pa zvem da RK konkretno služi na račun krvodajalstva se pa tudi od njih poslovim....(drugače ne pomagam RK)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.827
6.789
113
pri taščici
res da nima nič skupnega z mobilno telefonijo, ima pa krvodajalska akcija toliko skupnega z alterjem kot mobilna telefonija.
Sicer pa glede objave v vseh forumih se bodo že moderatorji - admini zmenil. Na to ne bom vplival, so pa ustregli moji želji.
Mogoče bodo naslednji piknik obesili povsod. vsaj jaz bi ga....

Nazadnje urejeno:

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Pol foruma je drkanje na babje pi***, druga polovica pa avtomobili (o avtomobilih se govori v avto kotičku, v čveku, v ekonomskem delu, v zavarovalništvu).

Pa imamo seks/avto kotiček, ampak žal nič ne pomaga.

Drugače pa ima vsaka tema naslov, ki se uporablja za to, da človek ve, kam (ne) klikniti...

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
vsi so zdaj VL dobrodelneži, me zanima kakšno je dejansko obnašanje v RL.
smile-1.gif

se spomniš kaj se je zgodilo, ko ti je crknil računalnik?
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Mene samo moti to, ker se mi zdi vse posiljeno, igrano..., vsi so zdaj VL dobrodelneži, me zanima kakšno je dejansko obnašanje v RL.
smile-1.gif

Ideja s podforumom dobrodelnost pa sploh ni slaba. Naj se potem tja vse skupaj piše, da bo pregledno za tiste, ki želijo sodelovati...

Kaj pa je posiljeno in igrano pri krvodajalski akciji? Prideš tja, daš tiste 4.5 deci krvi in greš... kaj potem temu osebku, kateri je daroval kri, dogaja v glavi je pa bolj ali manj njegova stvar. Če je šel samo zato, da bo na enemu forumu lepo izpadel je primeren za psihiatra ampak to ne spremeni dejstva, da je dal kri, katere itak skos primankuje. Če z objavljanjem na forumu 10 ljudi prepričajo, da gredo na krvodajalsko akcijo je bolje kot nič.

Podobna situacija je z dobrodelnostjo pri darovanju materialnih stvari... če pomagajo eni familji vsaj da en mesec lažje preživi je bolje kot če nebi. Vsak pa spet sam pri sebi presodi, če je potrebno si s tem potem falus pumpat po forumu ali ne... denar je pa še vedno prišel v prave roke. Če si imel pri režiji v mislih "fotoreportaže" pa so te na tej "ravni" dobrodelništva logične. Če nebi bilo vse poslikano, bi se zihr našel pacient, kateri bi začel napletat zgodbice, kako so se moderatorji/administrator/organizatorji okoristili iz njegovega denarja.

Povzetek... če vas taka obvestila motijo jih preprosto prezrite. Mene tudi ne zanima "igralništvo" pa zato ne odpiram novih tem.

Če je na forumu plac, da se lahko prepucava in odpira teme glede vseh mogočih dogodkov se mi zdi "oglaševanje" dobrodelnosti še najmanjši problem.

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
manj kot 1 % foruma je po vsebini "dobrodelen". in to vas moti?

mene pa veseli, da je v teh tekmovalnih in potrošniških časih vsaj nek mali odstotek ljudi, ki se jim da ubadati s temi zadevami! ne glede na to koliko (ne)posrečene so posamezne akcije. dejstvo je, da niso zlonamerne. in dejstvo je, da obstajajo posamezniki, ki imajo od njih konkretno korist (pomoč)! jaz rečem tistim alterjevcem, ki organizirajo akcije in so v tem smislu senzibilni samo: bravo!

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Wacko & xaxid
467716-post_slo.gif

Cifra: Svoj podforum...sej po eni strani bi bilo prav, po drugi pa...velik smisla pri marsičem takšnem ima število ogledov - zato se tud v čveku najde sem pa tja kakšna tema, katere avtor prosi mode, da jo ne prestavljajo.

Če je preveč pritožb okol tega, da je sticky povsod, naj bo pač samo v čveku....

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Saj v principu ne gre, da bi koga motilo, a moderatorji mislimo, da bi se področje lahko bolj avtonomno razvijalo, če bi bilo samostojno.

Od pozivov na akcije do klicev po pomoči, vse bi se lahko tu dogajalo in kogar bi to zanimalo, bi bral in sodeloval.

Lahko pa naredimo anketo o smotrnosti novega foruma, ki bi bil v delu Izmenjava znanj in izkušenj.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Moje mnenje je, da se je končno začelo dogajat tudi kaj pozitivnega, za razliko nekega primitivnega drkanja drug drugega v glavo ala mobisux. Meni se zdiijo te dobrodelne akcije, ki so se dogajale ful super, sicer pa kaj bi lahko naredili boljšega kot darovat stvari ljudem, ki pomoč potrebujejo. Svaka čast!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Sam da neboste pol tisti ki se skoz pritožujete slučajno pisal po foumu dobrodelnost

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
In kaj je narobe če se na forumu naredi tudi kaj koristnega in dobrega? A bi se moralo po forumih pisat samo bedarije kot so npr. debate;
kolk hitro si kdo upa čez cestninsko postajo peljat.....al pa, kako so policaji bedasti, ker so nekoga ujeli pri delanju prekrška...... neumni starideci, ker vozjo počas in po predpisih......kolk leti čigav avto .....kje kupiti majčko z slikco telebajska......kaj ste jedli za fruštek.......men je dolg čas....kako obriti glavo......kaj dogaja danes v Zgornji Kungoti.....kakšno šminko uporabljate za rit namazat.......realiti šovi ala "kmetija"...... in podobno sranje.....
A so take bolane debate zate smisel foruma?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.