Ali ja alter res dobrodelna ustanova?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
V principu me ne moti nobena dobrodelnost.
Bolj me moti to posiljevanje z dobrodelnostjo.
Tako kot reklame v poštni nabiralnik. In če jih nočeš pač nalepiš nalepko.

In kot sem že vsaj 2x povedal me je zmotlo samo in le zato ker stvar ne spada ravno v forum mobilna telefonija.
Sem nedolgo nazaj v čvek napisal neki kar bi lahko tudi kam drugam; je bilo v čveku pač.
So me kar po vrsti napadali da naj pišem kamor je treba, oz da naj berem prav forum.
Torej naj velja za VSE isto.
Naj gre topic KAMOR spada.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
to ni tvoj dom in to ni tvoj nabiralnik, da bi lahko gor nalepil nalepko, da nečesa ne želiš
smirk-1.gif
da je pa v vseh podforumih, si pa dej dopovedat, da je globalna objava, čarobnapaličica.press

stardec:
aplauz.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Sori ampak tudi tvoj dom ni tukaj???!
bonk.gif

Tako da ne rabiš lepit na alterju nalepke DOBRODELNOST.

Verjamem, da si mela kar neki prstov vmes, glede na to da je to tvoje področje. Organizatorka press.
Mogoče se pa motim?

Drugače pa predlagam, da si narediš svoj čisto svoj forum.
Za logotip pa si daj tiste vreče krompirja ki so bile prilepljene doolgo časa na prvi strani alterja.
evil.gif

Verjemi, da bo še bolj GLOBALNO.

.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
kot kaže, boš moral še enkrat dobro prebrati vse poste o tejle dobrodelnosti, da boš prepričan kdo je po tvoje tole zakuhal
smirk-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Če hočeš čimvečji odziv je treba pač zadevo objavit nekje, kjer bo največja možnost da ljudje izvejo za to akcijo. Jaz cel kup forumov tukaj ne berem, ker me pač ne zanimajo. In ker dobrodelna akcija ni reklama za higienske vložke ali pašteto itd.... ampak pomoč, ki jo nekdo potrebuje, ni zame prav nič narobe, če se zadeva pove na več mestih, da čimveč ljudi zve zanjo.
Pomagati nekomu v stiski in prositi še ostale naj pomagajo, je plemenito dejanje, ne raklamiranje.
Nikol ne veš, kdaj boš morda pomoč potreboval tud ti.

Škorplja, kar tako naprej!

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Postov o dobrodelnosti ne berem si lahko brez skrbi.

Ne rabim se hvalit da sem komu kaj dal in koliko sem dal.
Pa tudi kri grem dat takrat ko se meni zdi.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Se strinjam, da je treba objavljat vsepovsod.
Lahko bi se z lastnikom altreja pogovorili, pa bi vam verjetno naredil eno reklamo v pasici?

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
no, stardec ti je povedal, zakaj globalna objava, ker nekateri ne berejo vseh forumov. pa to ne bo večno viselo gor, ampak samo par dni, zato nehi jokat.

glede pomoči: kdo bo lažje pomagal, 10 folka skupaj ali eden posameznik? iz tega ti je lahko jasno, zakaj je objava, glede po tvoje imenovanega "hvaljenja" je pa tut ti blo razloženo, zakaj. da nebi prišlo do obtožb, da si je kdorkoli karkoli vzel zase. Vsi pač ne moremo biti vedno zravn pri akciji, ko se je neslo stvari.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Jaz ne jočem
bonk.gif

Samo dejstva utemeljujem.
Tle na alterju se je naredu en klan; kateremu je marsikaj dovoljeno!!!!!!!
grims-1.gif

Dvoličnost pač.
Pa ne mi sedaj govorit da ni tako ker se to dobro vidi.
Sori nisem tok neumen, da tega nebi opazil!

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Ti pa ostali že veste, kateri ste v ''klanu''.
''Pritožb''
bonk.gif
pa nima nobenga smisla nikamor pošiljat .

LP

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
nehaj jokat že enkrat noooo. je res tak težko spregledat tisti prvi post in it dalje? btw, mene ne zanima niti en stiky v nobenem podforumu in ga enostavno spregledam. Kaj naj zdaj odprem novo temo in se 2 dni jočem da mi nekdo vsiljuje stikyja o kaj jaz vem čem??? mater eni ste zakompleksani da glava boli
bonk.gif
če te ne zanima, ne odpreš, spregledaš,... kapiš? očitno ne če že 2 dni tu jamraš
in odpret svoj forum ni rešitev! Če je placa za tone dreka v vsakem podforumu, zakaj ne more bit en ali dva posta na temo dobrodeljnost? Če odpreš podforum, verjemi da se bodo drekači tja not preselili srat. pa veš zakaj? ker so to brezvezniki, zagrenjeni in samo iščejo nekaj kamor lahko svoj nos vtaknejo in take teme so kot nalašč za to.
Je pa zanimivo to: ko se nekaj uporabnikov pritoži nad spemom, osebnimi napadi,...., nikome ništa, ko se 2 pritižita nad dobrodelnostjo, jima je takoj ustreženo
stupid-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Huh. Alter dobrodelna mafija je organizirana kriminalna združba, ki je svoje lovke razprostrla že po celotnem forumu. Vsako noč, malo po drugi uri se dobijo in se s skupnimi močmi podajo na svoj pohod, kjer obdarujejo nemočne in nedolžne ljudi. Do sedaj jim je z obdarovanjem uspelo uničiti življenja ducata ljudi in njihovih bližnjih. Izkoristili so področje pravne praznine in menjave v državnem aparatu in tako zavladali podzemlju. Črnogorska in albanska mafija pazite se, prihajajo alter dobrodelniki.

Šalo na stran. Da se tema prilepi na vrh vseh forumov se mi ne zdi slaba ideja, saj so tako obveščeni vsi uporabniki (čeprav pred meseci takšne teme niti nisem opazil, saj ponavadi ne berem sticky tem). Mislim, da je upravičenost lepljenja teh tem vsaj tolikšna, kot so teme (upam, da ne bom napačno razumljen, saj za moje pojme ne obstajajo več ali manj vredne teme) o Alter skodelicah, obeskih, pikniku, Alteriji,...
Določenih tem ne preberem in jih ignoriram, saj me ne zanimajo. V alterju je vsaj polovico tem, ki jih sploh ne odprem, ali pa jih odprem le izjemoma, pa se zato ne pizdim. Pač grem mimo in stvar je rešena.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ne ne vem, o kakšnem klanu ti govoriš tle na alterju. kolikor vem, je politika mava, da klanov ni in jih ne bo ustvarjal
smirk-1.gif

pritožbo si pa že vnaprej obsodil na neuspeh, kar je potem logično da se le-ta res zgodi.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Oprosti, sam si pa zarukan. (saj vem sedaj bom nestrpen in napadalen in ne vem kaj še vse)

Alter je "spletna scen" kjer se druži en kup ljudi. In nekaj osebkov izmed tega kupa ljudi organizira skupno krvodajalsko akcijo (podobno kot druge organizacije: gasilci, policisti....). Ker pa se jim je zdelo smiselno, da za zadevo zve čim več "spletne scene" so s pomočjo modov/aminov obesili "plakate" po celotni "spletni sceni". Tako kot se to naredi v RL. Obesiš plakate in upaš da bo čim večji odziv. Še toliko več upaš glede na to da je v to posredno udeležen eden izmed članov "spletne scene".
Kogar zadeva ne zanima, prebere naslov plakata in se obrne stran. Kdor je pa neveljaven (za boljše razumevanje prevedite v angleščino in skujte popačenko), pa o tem plakatu in samem udejstvovanju odpre splošno debato o primernosti početja. Zraven pa seveda ne pozabi povedati, da sam tudi počne tašne stvari, samo ne na tako beden način kot ostali.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Itak.

Sploh če se teme kot je ta...
https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/485648/an/0/page/0#485648

...pa valjajo vsepovsod, čeprav so 1/4 alterja samo razno avto-dirkaški/politični podforumi in bi človek domneval, da bodo šli to debatirat tja.

Naslove teme povsem zadostuje, da se je narod izogne, če je že noče brati. Je pa čvek dober zato, ker lahko tam nekaj objaviš (kot na oglasno desko) in s tem obvestiš širši krog ljudi. Podforum tega ne rešuje - obvestila o takih dogodkih bodo zato še vedno v čveku.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Podforum je nesmisel in stiky tud, ker v specializiranem forumu kot tudi v stikyu zadeva zastari, jo bere samo majhna, strogo zainteresirana peščica ljudi, postane dolgočasna in jo večina uporabnikov sploh ne pogleda. Jaz nobene stiky teme ne berem, ker so vse po določenem času brezvezne in zanimive samo parim nakladačem v tej izbrani temi.
Takšne dobrodelne teme se morajo skoz obnavljat, da so zanimive in da jih sploh kdo povoha, ali se celo odzove nanjo.
Je pa res, da bi blo dobro bit previden pri tej zadevi in selektiven, katera oseba je potrebna pomoči in katera akcija je sploh upravičena, da se imenuje dobrodelna.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Kaj pa je narobe s to temo? Če bi želel razpravljati o zmogljivostih avtomobila ipd..., bi dal v avtomobilizem. V politiko ne morem dati, ker sta kao cerkev in politika ločena...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
kaj imaš sploh za razpravljat o tem? če te ne zanima, ne odpreš, ne prispevaš, greš dalje. je težko?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.