Alfa Romeo Giulia

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Uf... Ceprav je po mojem najstarejse clane SLO avta leta ze malo cas povozil...

Kaj pa vloger Komotar Minuta?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Ciril? Tudi. Prej je bil pri Siolu, ki je tudi v SAL.
Najstarejše člane? Eni 3 so med okoli 25 člani, ki glasujejo v svojih redakcijah ... Ni glih velik %, ne?

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.291
357
83

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.279
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Kdo je že bil tist slo novinar, ki je razbil Porsche Boxster že kar precej let nazaj.

Ziga Colja, no jaz se mu lahko zahvalim ker sem preko njega in se enega dobil v roke rdeco quadrifoglio pred casom!
cheer.gif

a ni on takrat pagani zondo sesul

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
a niste pred leti stolkli sl, cl oz. nekaj podobnega?
Leeeeeeta nazaj. So stolkli, ja, mene takrat še ni bilo pri AM ... Tegale: https://www.avto-magazin.si/avtomobilski-testi/mercedes-benz-300-sl-24/

Meni se pa zdi, da je tisto bil SL500 iz primerjalnega testa kabrioletov iz leta 1994, če se ne motim. Aquaplaning na avtocesti, so bile še slike kasneje v AM.

Možno, kot napisano, je bilo pred mojim časom na AM.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.810
113
40
MB
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Glih novinar ni bil. Mulo, ki se je delal, da je TV zvezda. Pozabil ime.
Sicer pa tisti Boxter glih ni najdražja razbitina, ki se je zgodila v letih, ko sem zraven. Se zgodi, pri tem številu prevoženih kilometrov ... Plus treba je vedet, da polovica voznikov teh avto v ni pri resnih medijih in so bolj na nivoju mulca, ki prvič dobi drago igračo ... Pri resnejših so kaki večji dogodki izjemno redki. Pa še to ponavadi v kakih posebnih okoliščinah (slikanja, snemanja ...)

je pa zanimivo, recimo blogerji v tujini ne da nimajo problemov dobit avte, še vabijo jih proizvajalci na dogodke, ki niso glih tiste običajne PR zadeve,

pa so to vsi mladi fantje, pa nihče ne razbija avtov, tak da je bolj od mentalnega stanja odvisno kot pa pri katerem mediju si
wink-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Za blogerje so jasna pravila pri vseh znamka, od kod naprej (po dosegu) jih vabijo. In večinoma ravno zaradi tega niso tako zelo mladi in neizkušeni. Razbije se pa marsikaj, tudi na mednarodnih predstavitvah ...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Sploh Shmee-ju je zadnje čase zacvetela ta hoja po predstavitvah. Ded še samo to dela
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Kdo je že bil tist slo novinar, ki je razbil Porsche Boxster že kar precej let nazaj.

Ziga Colja, no jaz se mu lahko zahvalim ker sem preko njega in se enega dobil v roke rdeco quadrifoglio pred casom!
cheer.gif

a ni on takrat pagani zondo sesul

Tole je razsul ...
smile-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Ja, in to med snemanjem in slikanjem, kar posredno SJTV zagovarja, da se to zgodi, predvsem tam in je to normalno.

Ker takrat moraš tiščat ?!
evil.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Ja, in to med snemanjem in slikanjem, kar posredno SJTV zagovarja, da se to zgodi, predvsem tam in je to normalno.

Ker takrat moraš tiščat ?!
evil.gif

Če češ hudo sliko/posnetek, ja ... Pri temu boxterju je šlo bolj za ene stvari, ki so se potem dogajale.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Damn, tega sem se bal. Tole bo verjetno dokončno uničilo Alfo...
Kot sem na hitro preletel, je verjetno večina težav posledica hitenja pri pripravi proizvodnje aka pomanjkanje časa za ustrezno načrtovanje, testiranje in pripravo vsega.
Res škoda
frown-1.gif
.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.739
15.789
113
Vezice, seriously?
grin1.gif

Citat:
Brakes

We jump into the RRTs with brake bulletin 05-004-17 which tries to correct an issue where the brake pad wear sensors may get disconnected. The fix seems more backyard mechanic than engineer, as it requires securing a grommet on the harness by wrapping tape on each side of it so it is built up enough to prevent it from sliding down the harness then using a zip-tie to secure the harness to the brake caliper bracket.