odgovor vsem in nekaterim še posebej:
Torej odločil sem se za to temo ker me je zanimalo kaj boste rekli, jaz danes avtomobilizma ne spremljam več in tako sem upal da bodo tisti ki to spremljajo ali tisti ki imajo izkušnje z dotičnimi avti tudi kaj povedali. Hvaležen sem za vse odgovore, veliko ste mi pomagali in tudi pri odločitvi ste imeli veliko zraven. Moja Omega je realno prevozila toliko kilometrov le zato ker sem z avtom ravnal tako kot je treba, meni ni potrebno dokazovati koliko moj avto zmore in ga po nepotrebnem preobremenjevati. To bodo namesto mene počeli drugi z svojimi vozili in me ne zanima kaj kdo počne z svojim avtom. Kupil bom rabljenega z malo kilometri, odločeno je da bo Superb z 2.5 TDI, ker mi je avto všeč in nekako ne zaupam da bo 4 valjnik opravil delo bolje na način ki ga jaz želim. Vsekakor bo avto manj porabil kot v zadnjem času moja Omega tako da sem se odločil na podlagi tega da za na relacije ki jih delam je V6 pač primernejši, tudi ni nujno da bom z istim avtom dosegel enako kilometrino, sem videl tudi Audije A6 2.5 TDI z več kot 300 000 km in to mi je dovolj zgovorno da motor je dober. Vložil bom več denarja ker bo avto novejši in bo imel malo kilometrov.
Avto bom vzel konec tedna oz. najkasneje v ponedeljek.
Ob mojem načinu vožnje in kvaliteti vzdrževanja mislim da nebi bilo veliko problemov z nobenim od naštetih avtomobilov, mislim da mi bo Superb lepo služil in tudi v tem času sem se zagledal vanj in z mišje sivo barvo bo ravno prav diskreten in eleganten.
Hvala vsem.
Poročam še o nakupu in vam želim še veliko varnih kilometrov.
LP,
Jernej