Zaenkrat ne vem, koliko računajo. Kar pa so mi drugi povedali, ki so jim rešili kako težavo, neki hudi zneski pri njih niso. Niso kot zlatarji, pardon zobarji.
Vseh problemov na svetu ne reši nihče! Zastonj pa prav tako ni nič. Težko pa si predstavljam, da bi mi nekdo pobral toliko kot mi pobere uradna slovenska medicina, od nje pa sem leta 2014 dobil 8 € vredno storitev, leta 2015 pa 15 €.
Pa ni ravno, da ne bi nič rabil, ampak sem nekatere stvari urejal samoplačniško, ker uradni naklofen ni rešitev, temveč vir naslednjega problema. Uradna medicina v Sloveniji te samoplačniške variante zdravljenja ne priznava (v Nemčiji denimo jih - ni pa homeopatija) in na meni funkcionira. Je pa tuji zdravnik, ki me je zdravil, imel tudi predavanja za naše uradne medicince v Sloveniji.
Če bi nadaljeval, bi še bolj odpadel iz teme in zašel na področje politike.
Vsekakor je zame kot laika alergija v nekaterih primerih videti kot homeopatija. Zelo malo snovi v telesu povzroči reakcijo. Torej je princip homeopatije za nekatere težave lahko možna rešitev. Če bi alergijo imel, bi vsekakor poskusil v tej smeri.