Ala instagram obdelava slik za pc

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Rabil bi preprost program za slike, ki jih lahko obdela na enake ali vsaj podobne načine kot instragram. Se pravi vsi tist črno beli ipd. "videzi" slike. Predlogi?

Hvala!

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Lahko je pa tud na webu in uploadam par slikic in jih tam spremenim. Glavno, da to delam iz kompa

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
ksz: tale program je simpl, zastonj, ampak omogoca precej (celo raw konvert
smile-1.gif
)

http://www.photoscape.org/ps/main/index.php

@Dizzy, tale tvoj se pa vidi od cigave firme je
smile-1.gif

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.719
82
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
one and only - snapseed .

ga imam praktično povsod, razen na Windows mašini ... tablica, telefon (no, zdaj ko imam WinPhone ne, ampak verjetno tudi tja še pride), MacBook ... :D

Hudo. Nisem niti vedel, da obstaja za desktop. tnx

Nekaj tednov uporabljam Snapseed tudi na Winsih in treba je priznati, da je ta program res nekaj posebnega.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.438
422
83
Hej guys a lahko ena prošnja?

Pred časom sem jamral nad korekcijo horizonta v Picasi in smo skupaj ugotovili, da je smotan program, ne jaz.

No, vmes mi je crknil PC in ravno postavljam novega in da ne testiram svega i svašta (za Zoner Studio Pro sem žal izgubil licenco) - ali lahko kdo potrdi, če imajo Photoscape ali Snapspeed ali katerikoli drugi možnost korekcije horizonta, ki deluje tako kot je treba, in ne kot zgoraj omenjena Picasa (hiter pregled mi pravi, da tega sploh ne omogočata)?

Hvala.

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Hej guys a lahko ena prošnja?

Pred časom sem jamral nad korekcijo horizonta v Picasi in smo skupaj ugotovili, da je smotan program, ne jaz.

No, vmes mi je crknil PC in ravno postavljam novega in da ne testiram svega i svašta (za Zoner Studio Pro sem žal izgubil licenco) - ali lahko kdo potrdi, če imajo Photoscape ali Snapspeed ali katerikoli drugi možnost korekcije horizonta, ki deluje tako kot je treba, in ne kot zgoraj omenjena Picasa (hiter pregled mi pravi, da tega sploh ne omogočata)?

Hvala.
Evo sem šel sprobat še v photoscapu. Ravno tako jo po končani rotaciji interpolira na originalno velikost. Na oko sicer nisem videl razlik v ostrini, ker nisem našel nobene primerne fotografije, kjer bi se dalo to dobro ocenit, vendar matematika ne laže.