Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
one and only - snapseed .
ga imam praktično povsod, razen na Windows mašini ... tablica, telefon (no, zdaj ko imam WinPhone ne, ampak verjetno tudi tja še pride), MacBook ...
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
one and only - snapseed .
ga imam praktično povsod, razen na Windows mašini ... tablica, telefon (no, zdaj ko imam WinPhone ne, ampak verjetno tudi tja še pride), MacBook ...
Hudo. Nisem niti vedel, da obstaja za desktop. tnx
Evo sem šel sprobat še v photoscapu. Ravno tako jo po končani rotaciji interpolira na originalno velikost. Na oko sicer nisem videl razlik v ostrini, ker nisem našel nobene primerne fotografije, kjer bi se dalo to dobro ocenit, vendar matematika ne laže.Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Hej guys a lahko ena prošnja?
Pred časom sem jamral nad korekcijo horizonta v Picasi in smo skupaj ugotovili, da je smotan program, ne jaz.
No, vmes mi je crknil PC in ravno postavljam novega in da ne testiram svega i svašta (za Zoner Studio Pro sem žal izgubil licenco) - ali lahko kdo potrdi, če imajo Photoscape ali Snapspeed ali katerikoli drugi možnost korekcije horizonta, ki deluje tako kot je treba, in ne kot zgoraj omenjena Picasa (hiter pregled mi pravi, da tega sploh ne omogočata)?
Hvala.