Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik zakon pravi:
Jaz, pa mislim, da je potrebno našim otrokom dopovedat, da je poklicna izobrazba tudi cenjena in, da če si keramičar, strugar, ključavničar itd. ni nič slabega, ampak kvečjemu dobro. Taki kader se išče tudi v tujini.
. Ko pokličeš, zidarja, keramičarja, tišlarja, vodovodarja,..... Te rukne pri srcu in v denarnici, pa ma tip sam poklicno. S ženo sva že nekak dogovorjena, da jih, ko bo treba nekak vsmerima v nek poklic. Seveda v upanju, da ga bo veselilo. Če bo hotel magisterij, pa naj ob delu nardi. Ni nič hudega, če zna delat in bit izobražen v svoji branži. Ne pa sedaj, ko je oseba izobražena v svojem poklicu a navaden delavec ga šiša po levi in desni. Le da navaden delavec mogoče ne zna s Acadom delat in kakega tujega jezika ne oblada. No, če karikiram.
Če bi pogledal širši kontekst bi razumel. Spravit Domobrance s Koroške v jame je bil logistični in organizacijski projekt zato je tema primerna, mar ne ?
Pa ne mi sedaj prbit da moje mnenje ne šteje ker nisem doktor sadne medicine
Aja pa dela sploh nisem bral, tvoj motilni element sem zaznal že v naslovu
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.