Al mora it vse u 3PM!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
O tehniki pri 19 (pa še ženska) že zagotovo ve več kot 99,9% alterjevcev v avto podforumu.

Saj tam se ve, kdo obvlada.

Ampak ideja je pa originalna.
grin1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Ziher bo kmalu imel fajn službico, samo da naši pridejo spet gor.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.103
464
83
45
dolenska
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Jaz, pa mislim, da je potrebno našim otrokom dopovedat, da je poklicna izobrazba tudi cenjena in, da če si keramičar, strugar, ključavničar itd. ni nič slabega, ampak kvečjemu dobro. Taki kader se išče tudi v tujini.

To ne bo težko
grin1.gif
. Ko pokličeš, zidarja, keramičarja, tišlarja, vodovodarja,..... Te rukne pri srcu in v denarnici, pa ma tip sam poklicno. S ženo sva že nekak dogovorjena, da jih, ko bo treba nekak vsmerima v nek poklic. Seveda v upanju, da ga bo veselilo. Če bo hotel magisterij, pa naj ob delu nardi. Ni nič hudega, če zna delat in bit izobražen v svoji branži. Ne pa sedaj, ko je oseba izobražena v svojem poklicu a navaden delavec ga šiša po levi in desni. Le da navaden delavec mogoče ne zna s Acadom delat in kakega tujega jezika ne oblada. No, če karikiram.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik vandrovec pravi:
Še ena na to temo: diplomska naloga-logistično inženirstvo.

Če bi se človek ukvarjal s samo logistiko (dobava streliva, opreme, transport itd.) bi še nekako razumel, tako pa ni popolnoma nič govora o tem.
bonk.gif

Sedaj razumem zakaj te tako boli
hysterical-1.gif

Če bi pogledal širši kontekst bi razumel. Spravit Domobrance s Koroške v jame je bil logistični in organizacijski projekt zato je tema primerna, mar ne ?
Pa ne mi sedaj prbit da moje mnenje ne šteje ker nisem doktor sadne medicine
grims-1.gif

Aja pa dela sploh nisem bral, tvoj motilni element sem zaznal že v naslovu
hysterical-1.gif

Nazadnje uredil moderator: