Hej. Rabim nekaj za sešraufat skupaj večji del stanovanja. Nič preveč profi, ne bom odpiral mizarskega SP. Gledam Makite, ki so pri Mimovrste v akciji.
Kaj pravite na tole?
https://www.mimovrste.com/akumulato...ski-vrtalni-vijacnik-df457dwe?src=bestsellers
18V, 2 x 1,5A bateriji
Kaj drugega v tem cenovnem rangu?
Hvala.
Ne, močnejši od tega modela... Za hobi je DEKO odličen! (no če zdrži in dela dolgo).Na kratko: Deko je močnejši. Za hobi je ok.
bravo.... Primerjaš pa 50Nm z 42Nm... Imaš tudi enkrat močnejše Makite v 18v segmentu! Bosch vem, da ima 85Nm na 18V.
S tem posnetkom in zgornjim komentarjem si dokazal, da mešaš hruške in jabolka
V tem posnetku je razvidno samo to da je Deko kar solidno močan. Sploh za ceno.
zdaj je vprašljivo kakšne so baterije in kako bi se za profi uporabo obnesel (koliko časa bi zdržal).
Torej bi bil za hobi uporabo odličen!
Jaz sem samo komentiral video, da primerjava ni smiselna.Ti raje ceno primerjaj... mislim, da je point v tem. (ne glede na video)
Kot sem napisal primerjava ni smiselna. In komentiral sem samo tebi in ne avtorju saj mu tudi nisem predlagal Makite. Ker če bi bil profi, sploh ne bi po forumu spraševal, vsaj ne v tem.Daj ne serji, kaki profi. Je odpiralec teme profi? Gledal sem izkljucno cene teh zadev in ja, makita je drazja. Saj pa nekaj takega avtor isce ali?
edit:
Zraven dobis 2 bateriji in hitri polnilec. Baterije drzijo super.
Ok, se razumeva zdaj.
No glede na to, da dobis 2 bateriji in hiter polnilec, ki napolni baterijo v 1 uri, mislim da ni blema.