Lahko pa temu rečeš tudi podarjen denar. Noben te ne sili, da državi na cesti plačuješ denar.Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Izropana drzava krvavo rabi po cestah nakraden denar,tako da ne bo vec milosti....
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Jaz po Ljubljani in Kranju divje pazim na omejitev, čeprav mi pri 40 km/h za mano folk dobesedno nori (še posebej jih verjetno moti, ker mencam s kupejem, kjer se "sveti" 2.0 napis zadaj). Ampak, imam osebno ambicijo, da v Pavijankoviæevo malho ne prispevam niti evra. Do sedaj uspešno, upam, da se kje ne ujamem, ker se lahko itak mimogrede. Gre torej za win-win situacijo.
Na avtocesti pa 150-170, ker vem, da šolarčka tam ne bom zbil, kazen je pa tudi dokaj "sprejemljiva".![]()
+1Citat:
Uporabnik Jado pravi:
moja dinamika:
mestna do 5 čez
izvenmestna do 10, kar je recimo 100, navigacija kaže 92-93
AC do 150, navigacija kaže 140-142....AC tuneli do 5-10 čez....
vse po števcu, kar 100% ni možnosti za radar![]()
1.) Ker je to zaradi netočnosti instrumenta v avtu v resnici pod omejitvijo.Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ne vem od kod vam logika, da pa če pelješ do 10 preveč te pa nebojo ustavili...
Lool, jaz pa vedno vozim pod omejitvijo, v eni roki čik, v drugi telefon, šofiram pa s koleniCitat:
Uporabnik Jado pravi:
+ še dopolnil bom....ni nuja, da vedno tako vozim, lahko tudi manj....v glavnem 100% pri stvari v primerjavi z ostalimi norci.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Prvic: na cestah je dosti vecjih norcev, pa je velika verjetnost, da za to ne ustavijp.
Drugic: ni pik pri teh hitrostih
Tretjic: ne gre samo za kazen - to so hitrosti, ki so pri nas se varne (vkljucno z dejstvom, da obcasno peljem, predvsem v nasljih, tudi pod omejitvami, ker so te vcasih previsoko postavljene)
Citat:
Uporabnik stein pravi:
1.) Ker je to zaradi netočnosti instrumenta v avtu v resnici pod omejitvijo.Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ne vem od kod vam logika, da pa če pelješ do 10 preveč te pa nebojo ustavili...
2.) Ker je to zaradi netočnosti instrumenta policaja v resnici nekaznovano. Merilna napaka ali kak mu uradno pravijo.