POjdi na FB letalske karte, dobiš iz veliko več prvih rok točno to.
Si ziher A380 leti že iz ZAG?
Leti naprej iz Dubaja...
Drugače pa meni nič kaj posebnega ne eni ne drugi, samo da prideš na cilj
Drugače pa ja, lahko greš ven se mi zdi, če imaš vsaj 6 ur postanka, brez problema, samo na njihov šalter greš in se zmeniš.
Mi vedno letimo iz Brnika s Turkish, če je le možno, samo za kakšne lete po EU (recimo kanarci), letimo iz benetk.
Za connecting flight te v Dubaju nič ne poštemplajo, opraviš pa osebni check-in. Drugo pa je, če greš izven terminala oz. letališča. Meni osebno je Dubaj bv, moraš res imati rad stolpnice...ampak moje mnenje je striktno konzervativno...Nevem pa, kako je v dubaju, če imaš connecting flight... Ker te poštemplajo, ko zapustiš letališče in takoj pred security check-om..
Drugače pa v dubaju uporabi metro - poceni in linija metroja je speljana po celi dolžini dubaja... Vidiš skoraj vse zanimive stvari in samo greš dol, kje želiš... Pa tudi dokaj hitro prideš nekam (v gužvi si s taksijem počasnejši)...
Za connecting flight te v Dubaju nič ne poštemplajo, opraviš pa osebni check-in. Drugo pa je, če greš izven terminala oz. letališča. Meni osebno je Dubaj bv, moraš res imati rad stolpnice...ampak moje mnenje je striktno konzervativno...
Vem kaj misliš, saj zato sem pa zapisal, da sam mislim o Dubaju skrajno konzervativno + nemogoča vročina; meni je Dubaj ostal v spominu po tem, da me je v trenuku ko sem stopil iz aviona oblilo od vročine, pa je bilo 5:30 zjutraj.gre za to, da vidiš nekaj drugačnega, ne da bi se zdaj zalizal s stolpnico in peskom. Će veš kaj mislim. pač 800m stolpnice ne vidiš od blizu v naši zabačeni sloveniji.