AIRBRUSH BARVE

krvavica

Pripravnik
10. jun 2008
118
0
16
40
freeweb.siol.net
ŽIVJO

Zanima me če kdo ve kje bi se dale kupit barve za airbrush?Pa kakšne barve za začetnika.
bonk.gif
kje je kakšen cenik

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Ej nebi vedu najbolš da skočiš tja pa ti svetujejo, čeprav bi z ventilom ter reducirko lahko navaden kompresor uporabljal(odvisno kakšen pritisk je potreben)
Imajo tudi tečaj airbrusha. Sem tudi jaz razmišljal da bi se stem začel ukvarjat mogoče pozimi
smirk-1.gif

krvavica

Pripravnik
10. jun 2008
118
0
16
40
freeweb.siol.net
jest sem že naroču pištolo pa kompresor zdej morm pa sam še barve nabavt pa počakat da vse skupi dobim.zdej se pa mal učim z pomočji dvd jev pa z svinčnikom pa papirjem tko da saj mal sence vadm.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Najboljš je da se na tečaj upišeš...trenutno oba začetnega in nadaljevalnega uči Jure
nekaj smo se menili da bi začetni tečaj jaz naprej imel, ker je Jure kar dobro zaseden

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Tečaj je v LJ
kolk časa je nevem ker na začetnem nisem bil
tongue-1.gif

na nadaljevalnega sem šel pogledat ( bolj kompenzacija, ter firbec )

je pa tako....če še nisi držal airbrusha v roki pojdni na začetnega in nadaljevalnega...če poznaš airbrush pa nadaljevalnega...
če te kaj zanima lahko komot vprašaš tukaj

P.S. glede nato kolk se naučiš je kar poceni.

Nazadnje urejeno:

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
jest se ukvarjam par let.

zdej odvisno kaj mislš barvat...
za začetek da osvojiš gibe je dost da imaš samo nekaj osnovnih barv.
na kakšen material pa mislš delat ?

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
komaj našel...
zdej po karakteristikah ne zgleda slaba. Odvisno je kaj misliš risat...0,3mm šoba je za dokaj natančno...neka srednja varianta...če misliš male airbrushe delat bo kar vredu če misliš večje (na avtomobile ipd ) je najbolje imeti dve eno recimo 0,2mm in eno 0,50mm

sam kupujem več ali manj firmtoolove...sicer so malo dražje...
trenutno imam tele
Fimotool DG-203 0,3 šoba
Fimotool DG-80 0,2 šoba
Fimotool DB-82 0,5 šoba
ter eno noname (kupil na e-bay) 0,15mm šoba (sicer kar draga, če se prav spomnim okol 200€)