In kje so sedaj tisti, ki so takrat, ko je tedanja vlada pustila Šamia ostat, protestirali nad takim ravnanjem vlade?
Ima problem in delo s takimi kot si ti - extremnimi levičarji, ki jim nič ne paše. jezni, ker so se rodili!...In zakaj ga sedanja vlada še ni deportirala?
Ha ha ha, je rekel svizec in zavil čokolado.Verjemi da velika večina od tistih tisočih kolesarjev zvonijo bolj zato, ker ga niso deportirali (pa bi ga morali), kot pa če bi ga.
Namesto da se ljudje tipicno altersko 5 strani prerekajo kdo vozi bicikl in kdo je ekstremni levičar so na temo raznih beguncev in "beguncev" pomembne (a spregledane) spremembe.
Sirijska vlada je ze veckrat od 2015, nazadnje 2018 ponudila EU sodelovanje na nivoju obvescevalnih podatkov kjer bi bile na voljo liste tako sirijcev kot siriji znanih tujih teroristov ki delajo sranje v drzavi. A je bruselj to gladko zavrnil, edini ki so sodelovanje sprejeli so italijani. Bruselj pa jih je za to celo obsodil in hotel sankcionirat.
Pac znana politika podpore "freedom fighterjem", tudi ce sekajo glave otrokom.
Sirijska vlada je ze veckrat od 2015, nazadnje 2018 ponudila EU sodelovanje na nivoju obvescevalnih podatkov kjer bi bile na voljo liste tako sirijcev kot siriji znanih tujih teroristov ki delajo sranje v drzavi. A je bruselj to gladko zavrnil, edini ki so sodelovanje sprejeli so italijani. Bruselj pa jih je za to celo obsodil in hotel sankcionirat.
Pac znana politika podpore "freedom fighterjem", tudi ce sekajo glave otrokom.
Ruke mu se pozlatile.Šamani pa še naprej brije samo moške!
Ja, pa ženske feministke. Še vedno je tu.
A to ima svoj s.p, ali d.o.o. je zaposlen pri kom? tako kot vsak drug frizer ali brivec ?????Šamani pa še naprej brije samo moške!
Ja, pa ženske feministke. Še vedno je tu.
Primer Janša, pa še kak drug kaže, da se da tudi pravnomočno sodbo spremeniti. ekstremni levičarji pa Šamija prav gotovo še vedno skrivajo v kleti parlamenta.Ravno zaradi tega, ker se ne ve kje je ta sirski brivec za katerega je sodišču izdalo odločbo o izgonu pa so ga ekstremni levičarji od politikov raje kot to skrili v parlament, ta topic tudi obstaja. Da se pa zraven melje in melje pa ne škoduje nikomur, zato pa imamo forume, da ljudje podajajo svoja mišljenja oz. razmišljanja.
res je, lahko se spremni. Pa se jo tudi je? Mislim, da ne ampak seveda se lahko motim.Primer Janša, pa še kak drug kaže, da se da tudi pravnomočno sodbo spremeniti.
Močno dvomim, saj tisti ekstremni levičarji niso več v položaju, da bi bilo to lahko izvedljivo. Ampak ti že veš.ekstremni levičarji pa Šamija prav gotovo še vedno skrivajo v kleti parlamenta.
Ali sem jaz napisal, da so ga ekstremni levičarji skrili v parlament?res je, lahko se spremni. Pa se jo tudi je? Mislim, da ne ampak seveda se lahko motim.
Močno dvomim, saj tisti ekstremni levičarji niso več v položaju, da bi bilo to lahko izvedljivo. Ampak ti že veš.
Ali sem jaz napisal, da so ga ekstremni levičarji skrili v parlament?
ekstremni levičarji pa Šamija prav gotovo še vedno skrivajo v kleti parlamenta.
Saj sem te citiral, da ne boš postov spet spreminjal za nazaj. S pravnomočno sodbo se je pa očitno nekaj zgodilo, kar ga nihče več ne izganja. Če je še sploh v SlovenijiRavno zaradi tega, ker se ne ve kje je ta sirski brivec za katerega je sodišču izdalo odločbo o izgonu pa so ga ekstremni levičarji od politikov raje kot to skrili v parlament, ta topic tudi obstaja. Da se pa zraven melje in melje pa ne škoduje nikomur, zato pa imamo forume, da ljudje podajajo svoja mišljenja oz. razmišljanja.
... jaz pa se s tem ne strinjam, saj ti ekstremni levičarji nimajo več moči za kaj takšnega, prej pa so to dejansko naredili.ekstremni levičarji pa Šamija prav gotovo še vedno skrivajo v kleti parlamenta.