Ahmad Šami

I

Izbrisan uporabnik 3287

ponavljam se, ampak:

se ti zdi, da se obnasas (pises) primerno za moderatorja?

”egoisticni jebiveter” si kvecjemu ti.

sem zakljucil pisanje za potesitev tvojih blodenj. nekateri nismo omejeni na spricec, krompir in alter...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Ne resno.....JAVNO....nisem niti pomislil na kakeršenkoli ban....

Sam Jen0llkota je pa v teh časih zelo patetično špilat....

Avvv avvv desni MODERATOR se pogovarja zmano..... :valjamse: :cheer:

• Všeč mi je
Reactions: cappy

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.427
2.584
113
kaksna vrednost? ti to resno? kao moderator? 3/4 postov prazno nabijanje, banas in brises folk po svojem (milo recenem cudnem) filingu...
eni so te dal na ignore. mogoče mene tudi. ampak podobna si nisva.
glede: samo v tej temi je prazno nabijanje in mi/vi/oni varianta. Moraš vedeti, da da obstajajo še drugi forumaši in posti, ne samo tvoji :)

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
... žalostno pa je to, da še po toliko letih nekateri dobesedno brez sramu odobravate te stvari.
Mene "Šami" ne moti, moti me pa to, da so nekateri pripeljali človeka v sam parlament, čeprav je bil pravnomočno odrejen za odstranitev iz države, zaradi nelegalnega početja. Tudi oni, ki so to storili, bi morali biti prekrškovno opaljeni, ne pa imuni na pregon ! ... justmy2c... :zmaga:
------------------------------------
" ... " Houston, We Have A Problem" ! ..." :jezen:

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.366
-2.867
113
A ti zgleda ta frizer najvecji problem v Slo?

bi bil pa dobra jeba za levake ja, ce se ga lotijo...
Ta frizer je danes čisto enako velik problem, kot je bil pred leti.
Pred leti so imeli desničarje dosti za povedat čez vlado, ki ga ni deportirala. Takrat je bil za desničarje to velik problem

In zakaj ga sedanja vlada še ni deportirala?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.835
113
Verjemi da velika večina od tistih tisočih kolesarjev zvonijo bolj zato, ker ga niso deportirali (pa bi ga morali), kot pa če bi ga.

To bo to ja :valjamse:

Velika večina od tistih tisočih kolesarjev bi prej rade volje (na tuje stroške seveda) sprejela še kakšnih deset tisoč šamijev kot pa da bi zvonili zato, ker se ne upošteva pravnomočne sodbe sodišča za deportacijo.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.366
-2.867
113
To bo to ja :valjamse:

Velika večina od tistih tisočih kolesarjev bi prej rade volje (na tuje stroške seveda) sprejela še kakšnih deset tisoč šamijev kot pa da bi zvonili zato, ker se ne upošteva pravnomočne sodbe sodišča za deportacijo.
Torej če te prav razumem, tisti kolesarji torej zvonijo v podporo sedanji vladi, ki tudi ne upošteva pravnomočne sodbe sodišča za deportacijo? al kako?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.835
113
Ne, ne razumeš me prav. Tisti kolesarji zvonijo zaradi povsem drugih zadev, ki jih motijo pri sedanji vladi.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Meljete in meljete, pri tem pa nihče nima pojma, kakšen je danes Šamijev status ali ali je sploh še v Sloveniji. :nigladek:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.835
113
Ravno zaradi tega, ker se ne ve kje je ta sirski brivec za katerega je sodišču izdalo odločbo o izgonu pa so ga ekstremni levičarji od politikov raje kot to skrili v parlament, ta topic tudi obstaja. Da se pa zraven melje in melje pa ne škoduje nikomur, zato pa imamo forume, da ljudje podajajo svoja mišljenja oz. razmišljanja.

Oakey

Majstr
3. feb 2016
868
504
93
Mal offtopica:
Nek "sirski brivec" je v FR po vsej verjetnosti podtaknil požar v katedrali.