Mislim da je nakup agregata desnicarsko preseravanje in da bi moral misel na to iz eticnih razlogov opustiti.V bistvu pa koga briga zakaj rabim agregat? Iz preprostega vprašanja o rentanju agregata smo prišli do kupovanja ledu na pumpi...
Mislim da je nakup agregata desnicarsko preseravanje in da bi moral misel na to iz eticnih razlogov opustiti.V bistvu pa koga briga zakaj rabim agregat? Iz preprostega vprašanja o rentanju agregata smo prišli do kupovanja ledu na pumpi...
Kavo pa lahko na dzezvi na plinu skuhašV bistvu pa koga briga zakaj rabim agregat? Iz preprostega vprašanja o rentanju agregata smo prišli do kupovanja ledu na pumpi...
Ja sam ne ruskem!Kavo pa lahko na dzezvi na plinu skuhaš
Kolikor bo on plina za kavo leyno porabil mu ga jaz dam v zameno za vikend izposojo AD .Ja sam ne ruskem!
To maš pa prav in iz tega razloga ga tudi ne bom kupil! Izključno iz tega razloga!!! Pfej!Mislim da je nakup agregata desnicarsko preseravanje in da bi moral misel na to iz eticnih razlogov opustiti.
Mislim da je nakup agregata levičarsko preseravanje in da bi moral misel na to iz okoljevarstvenih razlogov opustiti.Mislim da je nakup agregata desnicarsko preseravanje in da bi moral misel na to iz eticnih razlogov opustiti.