Omenjena pumpa je enofazna. Je tam to sploh lahko problem ali ne?Pa to je pomembno samo pri trifaznih motorjih.
Omenjena pumpa je enofazna. Je tam to sploh lahko problem ali ne?Pa to je pomembno samo pri trifaznih motorjih.
Ce mas eno fazo se pac vrti. Smer vrtenja pride v igro samo pri treh fazah ko se pogleda smer med posameznimi fazamiKako pa potem to špila z elektromotorji kjer je pomembno da se vrti v pravo smer?
Kako pa potem to špila z elektromotorji kjer je pomembno da se vrti v pravo smer?
Sem ravno hotel vprašati....Sem končal elektro... drugače pa pri firmi iz ljubljane, ki izposoja agetate dobiš zraven vsakega agregata s kablom povezan kol za v zemljio.
Na dolenjskem ali štajerskem je najceneje... v Ljubljani pa več izbire... Renting, Mašinca, www.diesel-agregat.si , ... samo ne vem, če kdo ima ta male agregate. Za kampiranje ti je obvezno mali inverterski tihi... ker vse druge ti bodo zatadi hrupa potopil v morju...od kod pa si?Sem ravno hotel vprašati....
Poleti bi za tri dni potreboval čim manjši agregat, super bi bil Hondin, za uporabo v avtodomu. Laufal bi samo kakšne 2.3 urce vse skupaj, toliko, da bi nafilal baterije. Ima kdo od Alterašev za posodit po alteraški ceni? Ali pa vsaj nasvet kdo posoja....
Ne.....ker ne bi znal menjat olja na 2dni!Ima kdo od Alterašev za posodit po alteraški ceni? Ali pa vsaj nasvet kdo posoja....
Ne rabim za v kamp. Ja, potrebujem majhen tihi agregatNa dolenjskem ali štajerskem je najceneje... v Ljubljani pa več izbire... Renting, Mašinca, www.diesel-agregat.si , ... samo ne vem, če kdo ima ta male agregate. Za kampiranje ti je obvezno mali inverterski tihi... ker vse druge ti bodo zatadi hrupa potopil v morju...od kod pa si?
PS: v kampu je še vedno najceneje najet kabel za elektriko, ki pride 2-4€ na noč.
Sem bil siguren, da imaš ti ali kaj poznaš...Ne.....ker ne bi znal menjat olja na 2dni!
Zakaj pri bogu milem rabiš poleti agregat?Ne rabim za v kamp. Ja, potrebujem majhen tihi agregat