AgencijaAPlife-trži zavarovanja večih zavarovalnic

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
32.528
14.135
113
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Velika verjetnost je da bodo prodali Triglav, ni pa nujno...

Tisti ki bo kupil Triglav, ne bo z njim delal mačehovsko, kvečjemu bolje kot delajo sedaj, kar se skladov tiče, bodo imeli interes delati dobo, saj imajo s tem samo dobiček in s tem večjo lojalnost strank...

Če to res govorijo strankam, jih je potrebno prijaviti na AZN!

Zaradi takšnih in podobnih opurtunistov smo vsi agenti na slabem glasu, kljub temu da se trudiš delat najboljše...

+1
 

Mare2

Guru
18. avg 2007
4.994
-1.289
113
Ideolog, če boš "skenslal" življenjsko zavarovanje, v bistvu bi šlo tu za odkup, dobiš od vsega vplačanega le odkupno vrednost, ki je vpisana na polici za posamezna trajanja v letih, ki si jo prejel po podpisu ponudbe.

Običajno jaz tega strankam ne priporočam. Morda bo to tudi edino sredstvo, ki ga boš privarčeval na stara leta. Jaz tudi ne bi sklenil nobenega zavarovanja s firmo oz. žensko, ki istočasno tudi prodaja čokoladke.

Tisto, kar ti je ponudila, pa je rizično življenjsko zavarovanje. Torej je zavarovanje za primer smrti, naketere zavarovalnice imajo tudi vključeno, če zboliš za hude bolezni (rak, infarkt, kap...).

Jaz sem tudi zastopnik več zavarovalnic. Imamo obrazec in formule, s katerimi se izračuna priporočljive zavarovalne vsote na navedene primere, tudi trajno nezgodno invalidnost. S tem preprečiš, da si preveč ali premalo zavarovan. To tudi avtomatično pomeni, da za neko zavarovanje ne plačaš previsoko premijo.

Če si iz Ljubljane oz. okolice se lahko dobiva, da pregledava priporočljive zavarovalne vsote zate, v nobenem primeru pa kar na vrat na nos ne dovoli, da te kaka mlada in lepa punca prepriča, da narediš odkup ...
smile-1.gif
 

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Sklade ima triglav DZU.

In polic se NE prekinja. Ne ta princeska ne nobena druga. Lahko mi pa das pod ZS kontakt, pa jo jst poklicem pa povem kaj je eticno pa moralno, kaj pa nategunstvo.
 

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Ne vem zakaj bi vsak zastopnik rad vidu lepo pa mlado zastopnico.

Pa da poleti pride na termin. Jst ze vem kako mora bit oblecena da bo a1
smile-1.gif