adrijaroute problem

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

cibab

Zelenc'
10. feb 2009
3
0
1
pred nekaj dnevi sem prijatelju nadgradil adrijaroute na sd kartici z ad 2.20 in je vse lepo fonkcjuniralo. potem mi je pa sporočil da se mu več garmin noče zagnati ko ma vstavljeno sd kartico. kaj lahko naredim šče enkrat probam z nadgradnjo adrijarute. prosim za pomoč

cibab

Zelenc'
10. feb 2009
3
0
1
kartice ni nihšče prej jemal iz garmina ne na bi šče kaj drugega delal na njej. bom probal šče enkrat nadgraditi ko se prijatel vrne čez vikend. šče to ko jo nadgradim je potrebno šče enkrat vpis licenčne kode ali ni treba?

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Res je, vendar če je verzija AR SD, potem je treba posodobitev narediti iz nadgradnje za SD.

LP

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
SD kartico naj formatira in potegne dol nadgradnjo za CD. Vnese ključ in stvar mora delovati. Ne razumem pa zakaj je navigo sploh naredil nadgradnjo za SD. Očitno samo zato, da je zakomliciral stvar.

cibab

Zelenc'
10. feb 2009
3
0
1
verzija je sd bom šče jutri enkrat probal naložiti nadgradnjo ko se prijatel vrne ali pa bom probal kartico v svojem garminu ki sem ga danes kupil nuvi 765t in me zanima kako lahko na njega naložim mp3?

I

Izbrisan uporabnik #488

Zdaj se bo pa malo zaklenila tema.
Sorodna vprašanja imaš na tem forumu, uporabi iskanje in seveda v navodilih poleg naprave in še kje.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.