AdriaRoute v2.0 - dopolnjen izgled

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Jaz sem mislil napisati koordinate in napisati kaj je narobe.

A bi bilo bolje, če dve točki označim z zastavico za točke poti in jim potem pošljem zaslonsko sliko?

Oz. kako misliš, da naj jih označim in pošljem?

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Lahko. Sam sem potem ko sem označil kaj bi bilo za popraviti posnel v Mapsoucu z imenom npr. Popravki in jim poslal.
Lahko pa uporabiš tudi orodje za risanje poti in z njim označiš dele cest ki so potrebne popravka. V primeru da so ti popravki na širšem področju bodo bolj natančno vidni zaradi različnih možnosti povečav.

LP

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Edino kar bi se še dalo popraviti je to, da bi tudi rdečo črtkano kolesarsko pot kjer je asfaltna cesta popravil v rdečo črto.

V AR se tam črtkana cesta spremeni v črto v ARtopo pa se spremeni povsod razen tam, kjer je kolesarska pot-tam pa žal ostane še naprej črtkana tudi če je v resnici lepa asfaltna cesta in se pri AR lepo spremeni v črto.
Popravek vpliva samo na IZGLED, na napačno razliko nima vpliva.
Za primerjavo: Če v wordu spremeniš črke iz Arial v Times New Roman, bodo pravopisne napake še vedno ostale.

Citat:

Se da plastnice v Atopo narediti manj vidne(da bi bila ali tanjša črta ali pa morda kakšna manj iztopajoča barva(namesto bele recimo svetlo rjava).
Sedaj so plastnice vsaj meni preveč iztopajoče.(100meterske so še kar ok sive barve motijo me 20metrske, ki so bele in prav izstopajo so pa dokaj nepomembne)-škoda, ker se jih ne da kar izključiti.
Dalo bi se:
Napiši katero napravo uporabljaš in priloži kakšen screenshot (tako dnevni, kot nočni prikaz)
Nuvi ima že vgrajeno, za ročne uporabi
http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=545

Sam AT uporabljam samo v Mapsourcu in tam je vse OK.

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Če bo šlo vse po sreči bo nova karta dosegljiva konec meseca, sem dobil prijazen odgovor iz Navigona!
LP

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Ja, hvala za popravek. Pravilno je NavigoSistem!
bonk.gif

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
eh obljube...
Pred časom so napovedovali AdriaRoute v2.1 za prvi maj.
smirk-1.gif

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Mene tudi zanima link ? Ko sem jeseni spraseval na navigo, kdaj bo nadgradnja, so rekli da decembra in tako je tudi bilo, pred dnevi sem jih spet vprasal o nadgradnji in so rekli proti koncu maja. Seveda upamo.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Toliksna, da delam na dan povprecno 450 km+ pa me se ni razocarala. Torej dobra / odlicna.

Bager

Zelenc'
9. okt 2007
17
0
1
Mislim da je pokritost v A.R. še najboljša od vseh kart ki so na tržišču.Ima pa druge pomanjklivosti kot so grafika in še kar nekaj bi se našlo.Tako da če potrebuješ zanesljivo navigacijo po sloveniji in balkanu je to zagotovo Garmin! V tujini so tudi druge karte zelo vredu predvsem mislim Navigon in Igo.

L.p

slosplet

Pripravnik
7. mar 2008
154
0
16
Na mojega Garmina sem si naložu karte AdriaRoute in AdriaTopo. Kaj je možno, da glasovno vodenje zostaja ali prehiteva?

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Glasovno vodenje Te opozarja pred določen spremembo smeri - npr: prvič 450m in nato 50 ter končno zavijte levo (desno) ali zapeljite v krožišče in 2 izvoz. V primeru da zgrešiš te opozori da ponovno preračunava in ti glede na možnost lahko ponudi že tudi zavoj v naslednjo ulico.
To so moje izkušnje.

LP

Seba

Zelenc'
19. maj 2008
11
0
1
Zivjo,

Pred nekaj dnevi sem kupil Garmin Zumo in zanima me ali se da dobiti adria route z delujoco kodo ?

Hvala in lp,

Seba

Podobne teme

Odgovori
29
Ogledi
14.101
Garmin
Izbrisan uporabnik #488
I