Adriaroute 2.20 je tu!!!

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
sicer 2 dni prepozno, sem potem našel, ampak vseeno hvala za trud.
cool-1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Samo se bodo morali na Navigo sistemu malo bolj potruditi. Novejše in dražje naprave ti že v večini primerov v spodnjem desnem kotu prikazujejo omejitev na cesti po kateri se voziš. AR tega ne podpira. Prav tako nima 3D pogleda stavb, potem kot je že zgoraj opisano tudi ne podatkov za TMC itd. Že res, da je nadgradnja brezplačna, vendar, če naprava nekaj podpira, potem mora legalna karta to omogočati. Mar ne?

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
3D stavbe so povezane tudi z vrsto naprave, ne zgolj na osnovi kartografije. In število teh narisanih stavb v Sloveniji je neverjetno... 3, 4... dvomim da jih je kaj več
smile-1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Ja jih je kar nekaj več, samo ne v AR ampak v Evropski karti. Saj to sem ravno hotel povedati, kaj ti bodo razne funkcije ki jih naprave podpirajo, če pa karte ne sledijo napredkom.

I

Izbrisan uporabnik #488

Jap, v temi o modelu 765 sem pokazal koliko stavb je v Slo.
Samo v Mariboru je 9 stavb.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Veste kaj sem razmišljal. Pred kratkim sem kupil novo garminovo napravo. Staro sem prodal in za foro pisal na Navigo-sistem ali mi lahko dajo novo kodo za odklepanje AR. Rekli so mi, da je žal karta zaklenjena na staro napravo. To se mi ne zdi pošteno v primeru, če se mi Garmin pokvari in ga več ni možno popraviti. Z kupljeno karto si lahko r..t pobrišem. Po mojem bi morali imeti tako, da zastopniku vrneš pokvarjeno napravo oni pa ti uredijo potem kodo za novo. Potem se pa čudijo, da se toliko ljudi gre piratstva.

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Meni so zamenjali napravo za novo in tudi naložili nazaj Ar in "zrihtali" novo kodo, tako da sem zelo zadovoljen z njihovimi storitvami kot tudi prijaznostjo.

LP

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
V kolikor ti crkne mašina, se da preneseti karto na novo.
Se moraš zmenit s servisom in ti uredijo.

Druga zgodba pa je, če ti napravo prodaš. Ta naprava še vedno deluje in z njo tudi AR.
Če bi prej razmišljal, da boš prodal napravo, pa bi vzel AR na SD kartici. Tisto pa lahko
vzameš ven in jo uporabiš v drugi napravi.

Men čist logično...

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Mislim da me niste dobro razumeli. Jaz sem govoril, ko se ti naprava pokvari izven garancije in je ni več možno popraviti. To, da so v garancijskem roku zelo prijazni, pa se tudi jaz strinjam.

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Mislim da bi tudi v tem prmeru "šli na roke", ko bi videli da je naprava res pokvarjena.
Drugače pa svetujem da se obrneš z problemom na Navigo, preko katerih poteka tudi registracija kart i.

LP

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Isti drek je z Numaps Lifetime. Plačaš 120€, naslednji dan pa ti crkne mašina.
Lifetime je vezan na napravo podobno kot AR. Je kdo vprašal uvoznika kako je v tem primeru?!
17758-icon_confused.gif