Adriaroute 2.20 je tu!!!

bsheep

Zelenc'
4. okt 2008
13
0
1
Jst bi neki uprašu...downloadu sm AR2.20.Na GMPC imam AR2.10 ali morm kj zbrisat kšno mape iz GMPC pa iz mapsourcha al samo upgrejdam pa nerabm nč na novo odklent samo pol lepo pošm upgrejdane mape n GMPC al kuko?

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik jerbra pravi:
Po celodnevnem nalaganju in brisanju kart na Nuvi in SD kartico sem obupal.Sprijaznil sem se s tem da imam pač da imam karto AR2.20 ves čas vklopljeno.Upam da to ne bo motilo pri navigiranju CN2009 predvsem po okoliških državah (Avsrtija,Italija,Madžarska.....) kamor največkrat potujem in uporabljam Garmin
Seveda če ima še kdo kakšno idejo kar na dan z njo

lp jerbra

Pobriši ta AR. Zakaj ga sploh rabiš? Slovenijo imaš tudi v CN2009, če še nisi opazil.

bsheep

Zelenc'
4. okt 2008
13
0
1
A samo čez AR 2.10 poženem AR2.20 in to je to...pa pošlm na novo na GNPC prej pa seveda zbrišm na GMPC al ni treba?

mumbo

Zelenc'
15. jun 2008
14
0
1
Mene pa zanima če je v datoteki AdriaROUTE_2.20.exe celotna karta ali je to samo update, takšen pri katerem moreš prej imeti na Garminu AR 2.1? Lahko zbrišem prejšnjo karto na Garminu in namestim to na novo brez prejšnjih verzij? Hvala za info.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Točno tako kot praviš
zmaga.gif

ElTuko

Zelenc'
24. dec 2008
5
0
1
Zakaj AR 2.20 ne najde vseh ulic...zaradi nove kvaliifkacije ? Se peljem po Verovškovi v Lj in ni ulice vrisane wtf, se peljem na Katarino (pri Medvodah) in namesto regionalne ceste mi kaze soro haha Nalozeno imam CN 2009 , AR 2.2 , AR Topo in marine, vklopljeno pa le AR. Prosim za komentar ker bom rpesedlal na staro verzijo AR če je manjku cest kriva nova kvalifikacija.

Rasputin

Pripravnik
9. dec 2008
55
0
6
Glede na to, da ponavadi AR izhaja dvakrat na leto niti ne...če pa kdo ve za kakšno novo politiko, pa kar z informacijami na dan...vsekakor bi bil update dobrodošel recimo 3 x letno, no saj za več niti potrebe ni, saj se ceste tu pri nas ne gradijo ravno s svetlobno hitrostjo!
wink-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.308
4.124
113
nekje poleti bi bilo ravno prav, ko bojo Hrvati in naši še nekaj Avtocest odprli

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
ksz.

kako to da na adriaroute ni narisanega parkirišča (na TIS je slika peščenega parkirišča) na Ptuju, zraven Osojnikove in Vodnikove.
je samo ena oznaka za manjše prakirišče malo naprej (pa še ta je manj natančna).

s katere ceste najlažje pridem do tja (mislim da je zraven pošta in eno sodišče)?

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Ja. O tem smo že veliko debatirali. Če imaš naloženo več kot eno karto, potem moraš tisto, ki je ne rabiš izklopit. Včasih pomaga tudi, če vzameš ven SD, Garmina prižgeš in vstaviš nazaj SD. Sicer, pa tako, kot sem ti opisal, izklopi CN karto, ko iščeš kraje, ki so v AR.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
ksz.

kako to da na adriaroute ni narisanega parkirišča (na TIS je slika peščenega parkirišča) na Ptuju, zraven Osojnikove in Vodnikove.
je samo ena oznaka za manjše prakirišče malo naprej (pa še ta je manj natančna).

s katere ceste najlažje pridem do tja (mislim da je zraven pošta in eno sodišče)?

scania

Pripravnik
27. jan 2008
350
5
18
ACTROS 1851
jst sploh nimam CN slovenije notri k mam AR tko da mislim da nebi smel biti to problem. Ali pa tudi bom vse eno probal pa javim kakšni bojo rezultati!

senator

Pripravnik
15. apr 2008
75
0
6
slo
Ponavljam. Vedno ko ročno t.j. preko PC "šarim" po konfiguraciji na napravi, predvsem pa ko menjam karte in njihovo strukturo naredim TOVARNIŠKI RESET, stari mački temu rečejo "rebild". Sistem na napravi (funkcionalno ga poznajo le avtorji), določene nastavitve, povezave in strukture shrani in jih ne obnavlja pri navadnem ali nasilnem štartu preko Reseta. Obnavlja le z njihove strani predvidene uporabniško nastavljive karte, dodatke ...(hint je v podrobnostih).
Pri XT situaciji kot ekvivalent za tovarniški reset izvedem odstranitev in ponovno instalacijo XT.
To je moja praksa in se obnese. Najprej je potrebno eliminirati potencialne ovire na sistemskem nivoju, drugače si v sferi naključij -dela-pogojnodela-se čudno obnaša.....