... seveda pa razumem da je za cestarje hud šok ko sredi decembra od danes na jutri zapade sneg.... seveda pa razumem, da je za zdaj že bivše zaposlene hud šok od danes na jutri ostat na cesti...
... seveda pa razumem da je za cestarje hud šok ko sredi decembra od danes na jutri zapade sneg.... seveda pa razumem, da je za zdaj že bivše zaposlene hud šok od danes na jutri ostat na cesti...
Ne vem če si čisto na tekočem. Tisti "lider pilotov" je zadnjič dajal vtis, da prav prosijo politiko, da jim da novo firmo in da jo je velika večina adrijinega kadra tudi pripravljena počakat kak mesec ali dva (na borzi - itak), če jim le dajo trdno zagotovilo do konca oktobra.
Namreč: baza na Brniku, domače življenje, relativno dobre plače v branži,... Kaj si lahko še več želiš? Tisti, ki so imeli resen namen it, pa bi to storili (oz. so že zdavnaj) s stečajem ali brez.
Kaj pol, imajo stevardese že streho nad glavo? Drugače jih jaz vzamem pod svoje okrilje...
A ti sploh veš zakaj si meni repliciral? Al si to pač tak nekaj iz navade? Jaz namreč nimam pojma, kaj si mi hotel naprtiti. Mislim da je moj prvi post v tej temi, še daleč pred stečajem bil, da so dolžni okoli 90 milijonov in da je edina rešitev stečaj! In nikjer se ne zavzemam za državno letalsko družbo - sem pa za to DA IMAMO NACIONALNEGA letalskega prevoznika - razlika je očitna.V imenu "nacionalnega interesa" so nas pokradli isti tiči, ki bi nas najraje še naprej kradli - zgleda da nisi podrobno niti prebral svojega lastnega linka v postu #542, kaj šele dobro razmislil, kaj bi to pomenilo za naš davkoplačevalski žep do poletja in potem še dalje - jama brez dna ... lahko je opletat po koprivah s tujim tičem ... kar se pa tiče osebja, niso glih siromaki bili in se bodo morali pač znajdet sami , ne pa cuzat državne jasli na žalost zaradi nekih ugodnosti ... jebat ga, saj niso edini, ki so ostali na cesti v tem tisočletju ... bodo pač morali dvignit rit iz udobja ...
Kakorkoli že se bo stvar odvila, politikantje se bodo itak zmeraj tolkli po prsih zaradi lastne promocije, da so "uspešno" rešili neke težave ... plačamo pa naj mi ... halo, kdo je tuki nor ... seveda pa razumem, da je za zdaj že bivše zaposlene hud šok od danes na jutri ostat na cesti...
Kaj pol, imajo stevardese že streho nad glavo? Drugače jih jaz vzamem pod svoje okrilje...
In? Če ni delala ravno za trakom v 3-4izmene tudi zgleda temu primerno ohranjeno...Be careful what you wish for.... ene so po 50 stare.
In? Če ni delala ravno za trakom v 3-4izmene tudi zgleda temu primerno ohranjeno...
Gordana Boberič je že 35 let stevardesa v Adrii
Eni še kar niso preboleli... visokoizobraženi pa tako... ne obstali na mestu.
Je pa grozno da so sedaj zardi propada Adrie zaprli dve gostilni, si predstavljate da racionalizirajo RTV - koliko lokalov propade.
po drugi strani ima pa tudi tale zapis veliko stvari prav. znanje, službe, povezave, ponos. to da smo taka mala državica in imamo (smo imeli) svojega prevoznika je le nek prestiž in kaže na razvitost in bogatost države.
Res maš linkinson u Lufthansi štrajkajo, pa so odpovedal lete, štrajkajo tud drugi in kaj sedaj.Lufthansa zaradi stavke odpovedala 1300 letov
Nemški letalski prevoznik Lufthansa je zaradi stavke kabinskega osebja, napovedane za četrtek in petek, odpovedal 1300 letov. Kot so po poročanju nemške tiskovne agencije dpa sporočili iz družbe, bo prizadetih 180.000 potnikov. Lufthansa je skušala stavko preprečiti po sodni poti, a je sodišče...www.dnevnik.si