Alterski spamer misli da je wizzair prazaprav mađarska firmaKaj imajo skupnega Orban, Adria, WizzAir in Brnik?
no tukaj mu je treba rečt da mu je vladna PR služba (siol) rekla da je mađarski... razen če je ta medij fejk njuz?Alterski spamer misli da je wizzair prazaprav mađarska firma
Vsekakor deluje po madžarskem pravu.Alterski spamer misli da je wizzair prazaprav mađarska firma
Vsekakor deluje po madžarskem pravu.
Wizz Air, legally incorporated as Wizz Air Hungary Ltd. (Hungarian: Wizz Air Hungary Légiközlekedési Kft.) and stylised as W!zz Air, is a Hungarian low-cost airline with its head office in Budapest. [Wikipedia]
in če sem iskren sem presenečen in razočaran da se spravljaš na dežurnega linkača desne strani, ki tega ne more vedeti, namesto na naše "medije". "mediji" oz presstitutke ki ne opravljajo svojega dela.
sem navajen od raznih spamspamov, linkinsonov, bluzijev... protiutež čeprav bi raje videl da ni ne enih ne drugih. pač take it or leave it.Bolj bi te moral razocarat diskurz doticnega. Pa ce je desni, levi, sprednji ali zadnji.
Ce morda dodobra pogledas, se je zacelo z nekimi orbani, fajonkami in podobnim bullshitom, ki z Adrio nimajo nobene veze. Pac alterska beznica v vsej svoji lepoti.