Meni je vseeno kateri bo kaznovan (OK, v praksi nobeden) oni, ki prehiteva, čeprav vozi 0,0003 km/h hitreje, ali tisti, ki ne more 10 sekund vozit 10 km/h počasneje.Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Pri tovornjakarjih je vsaka ura zelo pomembna! Če vozi non-stop za drugim tovornjakom, zgubi kakšno uro, včasih ta ura pomeni, da ne vidi družine čez vikend. Ni mi jasno kako ne razumete tega.
Sam vozim po AC cca 140km/h, če se pač pred mano dogaja prehitevanje tovornjakov pač počakam tistih 15 sekund. Verjetno je bol pomembno, da pride on čimprej na cilj (to je njegovo delo) kot pa mojih parkrat po 15 sekund časa.
Citat:
Uporabnik juris pravi:
...
Le kaj tebi ni jasno? Tako se postavljaj v mestu, ne pa na AC. Vozniki pred tabo so se že prej lepo razporedili na desni pas, da bi promet potekal čimbolj gladko, ti pa moraš biti pameten in se vrivati pred druge. Postavi se nazaj v vrsto, tako kot si se privlekel prej po cesti in počakaj na svoj vrstni red!
Fizika ti ni bila najbolj jasna v šoli, kajne? Ampak butanje z glavo v steno ti je pa dobro šlo. Kar tako naprej!Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
...
Le kaj tebi ni jasno? Tako se postavljaj v mestu, ne pa na AC. Vozniki pred tabo so se že prej lepo razporedili na desni pas, da bi promet potekal čimbolj gladko, ti pa moraš biti pameten in se vrivati pred druge. Postavi se nazaj v vrsto, tako kot si se privlekel prej po cesti in počakaj na svoj vrstni red!
Pojdi na UE in vrni vozniški izpit. Povej jim, da si prebutast, da bi razumel sistem zadrge in vpliv tega sistema na skrajševanje zastoja.
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Ne ga srati! mi lahko potem razložiš zakaj nepremične kolone nastanejo ravno ob zadrgi, od tam naprej se pa kolona pospešeno giblje naprej?!
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Ne ga srati! mi lahko potem razložiš zakaj nepremične kolone nastanejo ravno ob zadrgi, od tam naprej se pa kolona pospešeno giblje naprej?!
Natančno zaradi takih veleumov, kot si ti! Raje kot da plačuješ pijačo šoferjem (tako sam praviš), investriraj v eno uro avtošole in se pozanimaj o tem, preden pišeš na pamet. In bognedaj, da se pripeti kaka nezgoda na AC v tvoji bližini (ali še bolj verjetno zaradi tebe) - če že zadrge ne razumeš, kakšne bedarije boš šele počel, če poči v tunelu. Najprej zakleneš avto in se umakneš, mar ne?Citat:
Uporabnik juris pravi:
mi lahko potem razložiš zakaj nepremične kolone nastanejo ravno ob zadrgi, od tam naprej se pa kolona pospešeno giblje naprej?!
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Glede tega ti lahko pomagam: Preberi in se šele potem oglašajCitat:
Uporabnik juris pravi:
Še vedno čakam, da mi bo kdo od vas pametnjakovičev pojasnil ta fenomen
Glede tega pa upam, da bo pomoč priskrbel kateri izmed moderatorjev.Citat:
Uporabnik juris pravi:
a očitno je to pretežak problem za vaše od alkohola, pizz in hamburgerjev razjedene možgane.