AC in živci

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Da je bols, ce grejo nekateri na avtobus.
hysterical-1.gif

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik Jurij pravi:
V zelo kratkem casu bi vsi zavirali ko zmesani, in vse skupaj mocno upocasnili. Ce pa si vzames malo vec casa in se razporedis v eno kolono malo bolj na komot, lahko ta kolona potuje hitreje in ni nikomur potrebno divje zavirat pred oviro.
Če bi vsi upoštevali zadrgo, nobenemu ne bi bilo treba zavirat kot zmešan.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Firing_Nukez pravi:
To glede počasnega pospeševanja me ne preseneča. Sicer pa je to pri nas itak nacionalni šport. 50 po uvozu in potem še pol ure nabirat do 100. Ravno od danes - zavijam levo, pred mano ena kura, za mano 3je avti. Se naredi frej toliko, da bi šli lahko tudi 4je avti skozi, ampak ona začne tako počasi pospeševat (če bi se sploh lahko tako reklo) skozi križišče, da je bilo komaj še zame dovolj prostora. Bo treba terenca, bullbar, pa take malo "porinit", če se sami ne znajo zganit / ne najdejo pedala za gas
smile-1.gif

V takih primerih opazim da so večinoma to babe na telefonu, drži pa ga z desno roko, šalta in volan obrača pa z levo....
bonk.gif

Drugač pa ja, dobr da nimam ene LC z bullbari, ker bi že parkrat dal pospešek kakemu takemu.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
hmm, moram priznati, da zadnje čase opažam več moških voznikov s telefonom v roki.

večina itak v vozilih, kjer investicija v prostoročno telefoniranje ne bi stala več kot dve novi (ne čunga-linga) gumi

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Babe so že vse na telefonih. VSE.

Se strinjam s Küzmičem, ko sva zadnjič malo govorila je rekel da je to ena od najbolj problematičnih zadev v prometu danes in da bi strogo prepovedal vse oblike telefoniranja. Sicer tudi sam kdaj telefoniram, ampak vedno bolj opuščam, ker dejansko je preveč moteče... Jaz pač nisem narejen za 2 stvari delat hkrati, sploh pri koncentraciji ki jo zahteva vsakodnevna vožnja po naših cestah, ko moraš opazovat kamikaze od zadaj ki uletavajo in izsiljujejo, razne cincače ki do zadnjih metrov križišča ne vejo kam zavit ali pa senilce ki ne vejo da so na napačnem pasu, bumbarje ki ne poštekajo krožnega prometa in v dvopasovnega z desnega uvoznega pasu pičijo naravnost na srednjega, egote ki kljub pravilnemu vključevanju ne pustijo prostora za varno vključevanje, ............

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
tudi meni ni jasno, vsak dan videvam ljudi v novih avtomobilih za 30 in več tisoč evrov, kako imajo telefon v roki (zmagovalec je bil pa tip v novi A8, ki cikcakal po priključku na obvoznico, v levi roki mobitel, v desni Mc Coca cola). ali jim je bilo škoda dat tistih 200 evrov za prostoročno telefonijo, ali si morda ne morejo vzeti 10 minut časa in prebrati navodila, kako se sparita telefon in avto?

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
"Modrozoba" slušalka te pride osnovna 20€. Večina telefonov že ima "modrizob", tako da res ne razumem ljudi, ko jim je težko dati ta denar za svojo varnost. Danes je ena mama z otrokom v avtu (siv megan break) komaj zvozila uvoz na rondoju Tomačevo, ker je imela telefon v desni roki...
10.gif

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Zanimiva reč:
Peljem po levem pasu mimo kamionov točno 130 po števcu. Pred mano je nekdo ki pelje 110. Na razdalji 33 m do njega (ocena mojega laserskega očesa preden se kdo zapali) zmanjšam na 110 in peljem za njim. Ko je 'konec kamionov' se pridno umakne desno, sam ostanem na levem pasu in pospešim na 130 a glej ga tiča - tudi on pospeši na 130. Seveda spustim gas in se umaknem za njega. Ne rabim ga prehitet ker pač vozi 'moj tempo' a kaj ko tič kmalu spet zmanjša na 110. Včeraj na relaciji LJ-SB-LJ sem srečal kar nekaj takih.