A vrnete?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Kaj pa je tukaj lopovskega?
grin1.gif

Pač gledaš na to kdo ima večjo korist - en človek s povprečno plačo ali država v rokah Janeza Janše ....
grin1.gif
That's a difficult choice :D

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jaz sem enkrat zdavnaj nasel denarnico z FUL denarja. Bila je polna silingov, zgleda je clovek, ki dela v avstriji ravno placo prinesel domov. Uglavnem bilo je tako kot bi danes nasel kaksnih 2000EUR ali pa se vec.
No in neseva z kolegom to denarnico lastniku. No na koncu je bilo samo hvala pa zaprl vrata. Tudi za sladoled nama ni dal ali pa karkoli (takrat sva bila kaksne 12let stara).

Tako da danes denar poberem ven
wink-1.gif
Samo itak nisem te srece, da bi kaj nasel.

LP

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
32
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Ti in Tinekr:

Pa se dobro pocutis ko nekomu ukrades denar?
priden.gif

Ja ne, vrnla ga bom, ce sm ga najdla
stupid-1.gif

Ce najdem kaj takega, si recem: Uh, sigurno mi je bilo namenjeno
grin1.gif
in s tem se ne pocutim, da bi koga ukradla.
Saj je sam prosil za to, naj drugic bolje pazi na stvari in naj bo srecen, da obstajajo taki kot jaz, ki vrnem denarnico
na mesto kjer jo dobi nazaj in ne vrzem stran.

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
32
Ljubljana
Da. To pa zato, ker nimam denarnice.

Ce pa ze ima placo v denarnici, ki jo izgubi, pa trikrat hura zame.
Nevem a sem sam jes tolk cudna, a bi ti dejansko vrnla denar?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Valda bi vrnila denar, ker s tem gradiš na svoji pozitivni karmi. Sploh pa vem, da za tem denarjem stoji en mesec trdega dela, tako da bi se počutila dobesedno bedno, če bi na tako brezvezen način prišla do nekega keša.

LP

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Valda bi vrnila denar, ker s tem gradiš na svoji pozitivni karmi. Sploh pa vem, da za tem denarjem stoji en mesec trdega dela, tako da bi se počutila dobesedno bedno, če bi na tako brezvezen način prišla do nekega keša.

LP

Kaj pa ce je tzip oropal eno staro mamo? Ti bi mu pa vrnila ta denar
10.gif

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
32
Ljubljana
Citat:

LP

No, sem ze velikrat omenila: Vsak po svoje, kakor komu pase.
Men je takat zapasal in zadisal po denarju, zato sem ga vzela.

Pa da se preidemo k bistvu vsega: Pazite na svojo lastnino. In vsak ki trdo dela cel mesec
za placo, sigurno ne nosi toliko denarja s sabo.
smirk-1.gif

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
KSZ..

Jaz sem enkrat izgubil denarnico, kar sem šele ugotovil naslednji dan, ko me je neka gosdpa klicala, da ima mojo denarnico v rokah.. Je rekla, da mi jo bo poslala naslednji dan..
Dobim denarnico naslednji dan, vse notri, tudi denar (ene 1000 sit), zahvalit se nisem imel nikomur, cifra je bila skrita. Ok, še enkrat hvala..
Nakar pride računa za mercator piko in na njej en znesek v vrednosti 18.000 sit!? Kar na rit me je vrglo, oče seveda zahteval poračun in tako so me olajšali za 18.000 sit, barabe...
Je pomojem sin našel denarnico, šel zapravljat v Mercator, ga nekak mat zalotila, imela slabo vest in mi poslala denarnico.. kaj pa vem kaj se je dogajalo z denarnico.... Uglavnem, mercator pike ne nosim več s seboj.
smile-1.gif

Če bi pa sam našel denarnico z veliko denarja pa nevem kaj bi naredil... ŠE najraje bi videl, da notri ni dokumentov in bi brez slabe vesti pobasal denar, ali pa da je prazna denarja in bi jo pač poslal lastniku... Denarnica z dokumenti in denarjem.. hm... nevem, moram prvo najti kako, da bi videl kakobi reagiral..

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
jaz vedno vse vrnem, razen denarja. sem zgubil že marsikaj v življenju, nisem dobil nič nazaj. Sem našel 2x denarnico, enkrat noter okrog 12k sit, drugič kune v proti vrednosti preko 200€. No v obeh primerih ni bilo noter nobenih dokumentov, razen tisti 200€ je imel noter kreditno in potapljaško izkaznico z imenom gor (nizozemec). Ker se mi ni dalo ukvarjat z nizozemsko banko, sem kartico uničil, da je nebi kdo zlorabil, verjetno pa jo je tip itak že preklical. No nisem imel v bistvu komu vrnit, pa tudi če bi imel, pare so moje. Če zgubim denarnico tudi sam v najlepših sanjah ne pričakujem, da se bo vrnila z denarjem vred nazaj
smirk-1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.772
169
63
ma sej ta družba je že čisto izrojena. Folk najde denarnico, ukrade kar je notri in potem se ima še za heroja, ker ostanek nese lastniku in se mu laže v obraz.
Taki so zame bolj krivi kot pa ljudje, ki v stiski nekaj ukradejo.
Takim bi pa res sekal roke.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:

LP
Zelo dobro razmišljanje!

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
ma sej ta družba je že čisto izrojena. Folk najde denarnico, ukrade kar je notri in potem se ima še za heroja, ker ostanek nese lastniku in se mu laže v obraz.
Taki so zame bolj krivi kot pa ljudje, ki v stiski nekaj ukradejo.
Takim bi pa res sekal roke.

Se strinjam, kaki dvoličneži.
bonk.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Jap, res so pravi heroji
crazy1.gif

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
enkrat smo se odpravljali ven, pa najdemo v bankomatu takratnih 10k.. smo čakali poleg bankomata pol ure, če se bo kdo spomnil da ni vzel keša, pa ni blo nikoga.. no tisti večer smo ga fajn zapili..
grin1.gif

denarnico pa bi vrjetno vrnla celo..

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
si predstavljate ... na tleh denarnica ... noter ene 100€ ... mogoče tud kaki dokument ... poberete, vzamete denar in greste ... pol pa vidite, da so snemali skrito kamero in vas bo cela slovenija vidla
evil.gif