KSZ..
Jaz sem enkrat izgubil denarnico, kar sem šele ugotovil naslednji dan, ko me je neka gosdpa klicala, da ima mojo denarnico v rokah.. Je rekla, da mi jo bo poslala naslednji dan..
Dobim denarnico naslednji dan, vse notri, tudi denar (ene 1000 sit), zahvalit se nisem imel nikomur, cifra je bila skrita. Ok, še enkrat hvala..
Nakar pride računa za mercator piko in na njej en znesek v vrednosti 18.000 sit!? Kar na rit me je vrglo, oče seveda zahteval poračun in tako so me olajšali za 18.000 sit, barabe...
Je pomojem sin našel denarnico, šel zapravljat v Mercator, ga nekak mat zalotila, imela slabo vest in mi poslala denarnico.. kaj pa vem kaj se je dogajalo z denarnico.... Uglavnem, mercator pike ne nosim več s seboj.
Če bi pa sam našel denarnico z veliko denarja pa nevem kaj bi naredil... ŠE najraje bi videl, da notri ni dokumentov in bi brez slabe vesti pobasal denar, ali pa da je prazna denarja in bi jo pač poslal lastniku... Denarnica z dokumenti in denarjem.. hm... nevem, moram prvo najti kako, da bi videl kakobi reagiral..