Saj pod vplivom tega članka sprašujem. Shit, prebral sem prvih 5 strani pa se glih na šesti pogovarjate o temu. Verjetno bi vseeno tvegal. Maile imam vse backupirane, drugega pa ne uporabljam.
EDIT2:
Ni mi uspelo vzeti cenejše opcije preko TurboVPN, ne vem zakaj. Ko sem vklopili in šel v YT mi je samo napisalo da offer ni available. Zdej vprašanje zakaj, ali ker imam že naročen YT music preko slovenske strani? Bi moral dodati in odstraniti google račun (ekvivalent izpisa in ponovnega vpisa na telefonu)? Skratka ne vem, če kdo ve zakaj mi ni ponudilo opcije nakupa naj prosim pove.
EDIT3:
Zadevo sem kar kupil za vmesni čas. Košta me dodatnih 1,2EUR na 6 ki jih plačujem za Youtube Music, tako da skupaj pride do 7,2EUR. Bom preživel, če mi stvar ne bo ok bom pa skenslal. DEBILNO nad DEBILNIM mi je predvsem to da v naši vukojebini ni na voljo family planov da bi dodal ženo. Isto kot pri GPay smo v ODLIČNI družbi. Kaj da fak se dogaja z guglom ko pride do Slovenije?!
Note: Family plans are currently not available in Belarus, Iceland, Israel, Slovenia, South Korea, or Venezuela.