Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ce imaš android gsm, inštaliraj npr. turbo vpn (to kombinacijo poznam in uporabljam), ga zalaufaj in izberi državo Indija. nato se kot vedno logiraj v youtube in v nastavitvah računah izberi naročnino premium.
akhm, a obstaja šansa, da če se prijavim preko mobilnika (in vpn) na netflix (turška naročnina), da bo dejansko delalo? nekako še nisem obupal nad cenejšo opcijo naročnine
Mislim da mi je uspelo, saj sem dobil pozdravni nagovor. Bom preveril tudi na TV, ali deluje zadeva.
Zaenkrat vse BP. Za naslov sem si izbral naslov nekega hotela v Kerali v Indiji. Izbral sem si mesečno naročnino, ki znaša 129 rupij in preračunano v € znaša 1,47€.
za ios: express vpn. 7 dni free, potem m/l oz odjava.
neflix: turcija ocitno ne bo sla skozi. gre pa argentina (druga najcenejsa 4.8 eur/m za premium), gre tudi brazil (dosti drazji od ar).
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.