Komu že?Eni se prodate za par evrov, potem se pa čudite, zakaj se politiki za milijone....
Pa ne obsojam, samo opazujem.
Komu že?Eni se prodate za par evrov, potem se pa čudite, zakaj se politiki za milijone....
Pa ne obsojam, samo opazujem.
Moj .tr netflix gre preko NLB MC, .india YT pa oreko revoluta. Ostalih kombinacij nisem poizkušal. Mogoče so kaj spremenili ob registraciji, naknadno pa ne preverjajo?Sej njim je čist jasno, kaj folk počne. Nekaj so govorili, da bodo začeli preverjat državo plačilnega sredstva. Možno da je to to.
Ravnokar sem sklenil naročnino za YT premium v Indiji, deluje. 2 meseca je zastonj..
Bom sporočil, če bo kaj težilo. Netflix mi s turško naročnino deluje bp že dve leti.
Vse to Vanced omogoča zastonj.ni oglasov, poleg tega pa lahko predvajaš YT glasbo v ozadju ali pri ugasnjenem zaslonu
Na iOS, MacOS, tvOS in LG WebOS? Tu mi je najbolj pomembno. Še najbolj mi je pomembno na LGju in Apple TVju, kjer se največ gleda in sem zaradi tega tudi pripravljen dat tistih par € na mesec za celo familijo.Vse to Vanced omogoča zastonj.
pa tudi NewPipe, ali pa SmartYouTube...Vse to Vanced omogoča zastonj.
Posnetke lahko tudi preneseš in jih gledaš brez povezave.