a tale vikend se vsi mislijo pobiti

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Delovišče je kar dobro označeno!!! Se skoraj vsak dan tam mimo peljem!

Najprej je skoraj 1km prej oznaka za kolono (slika spodaj) zgoraj so utripajoče oranžne luči, potem je najprej zmanšanje hitrosti na 70 km/h in potem še na 50 km/h.

Če pa pripizdiš mimo 200 km/h pa verjamem, da tega ne vidiš. Če pelješ po omejitvi ti je takoj jasno, da nekaj delajo
zmaga.gif

433552-Znak.jpg

Priponke

• 433552-Znak.jpg
    433552-Znak.jpg
    15,6 KB · Ogledi: 197

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Ma, folk v sloveniji vozi samo na pamet.
Zanimiv je primer zapore pred viaduktom Tržiška Bistrica v smeri Ljubljane. Zapora se je postavila, čez par ur pa kompletno zgazi šofer z avtobusom (Alpetour). Revež poklicni šofer ni videl nobenega prometnega znaka pred tem. Za dokaz pa je pustil še prometno tablico, ki jo je potem prevzel pri prometni policiji Kranj.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Delovišče je sicer dobro označeno, je pa morda problem v tem da je res kilometer prej tisti znak, potem so ob cesti že ene cestarske table (in morda kdo misli da je že mimo gradbišča), za ovinkom je pa nato semafor (ki bi lahko bil prej, na ravnini, ne pa za ovinkom.

No, jest sem (z motorjem) pripeljal mimo kakšno uro po tej nesreči (motor je bil še na tleh, motorista so pa verjetno že odpeljali) in se mi je uspelo brez kakršnihkoli težav ustavit (ravno tako se je nabrala kiolona par avto za ovinkom). Res pa je da sem se peljal po omejitvi oziroma največ 10km/h več, tako da je moral ta motorist peljat kar krepko hitreje.

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Delovišče je na koncu ranine, če se pelješ v smeri iz Vrhike proti Logatcu
tongue-1.gif

So pa res table bolj po balkansko postavljene
smile-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
Delovišče je kar dobro označeno!!! Se skoraj vsak dan tam mimo peljem!

Najprej je skoraj 1km prej oznaka za kolono (slika spodaj) zgoraj so utripajoče oranžne luči, potem je najprej zmanšanje hitrosti na 70 km/h in potem še na 50 km/h.

Če pa pripizdiš mimo 200 km/h pa verjamem, da tega ne vidiš. Če pelješ po omejitvi ti je takoj jasno, da nekaj delajo
zmaga.gif
Zato pa sem napisal: ČE je isto delovišče kot sem ga pred časom videl in ČE je še enako zanič označeno. Takrat (bil je 1 dan tistega dela na cesti, ker ga prejšnji dan še ni bilo) je bilo označeno zanič.

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
In potem naj verjamemo novinarjem ki pišejo avtorevije?
ne-ne-1.gif
Sem jano napisal: ČE je isto delovišče kot sem ga pred časom videl in ČE je še enako zanič označeno. Takrat (bil je 1 dan tistega dela na cesti, ker ga prejšnji dan še ni bilo) je bilo označeno zanič.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Pa dejte no nehat težit!
10.gif

SJTV1 nima cajta gledat na znake ob cesti, ker on gleda samo na cesto....
evil.gif
Ti imaš pa probleme zaradi funkcionalne nepismenosti.
Prvič:
Sem jano napisal: ČE je isto delovišče kot sem ga pred časom videl in ČE je še enako zanič označeno. Takrat (bil je 1 dan tistega dela na cesti, ker ga prejšnji dan še ni bilo) je bilo označeno zanič.

in drugič:
Sarkazem o opažanju znakov je nepotreben, na cesti opazim, kar je potrebno za varno vožnjo. Vprašanje, ali policaj črncu v ZDA ob cesti kasira zasluženo kazen ali ga kar tako buta s pendrekom (ali ustreli) ne sodi v kategorijo, zato me izza volana ne zanima - za razliko od nekaterih, ki za volanom zijajo naokrog in so glavni kandidati za v rep kolone na polno priletet
grims-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Saj se ne (vsaj čez tvoje pisanje ne). Sem samo še enkrat pojasnil ČE-je. Ker jih za razliko od tebe nekateri očitno niso videli. Imajo težava z opažanjem.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Lepo, da te nesreča in smrt nekoga drugega zabava.
bonk.gif
Nesreča je če ti guma poči, če ti volanski drog zlomi, če se umikaš otroku, ki priteče pred tebe pa nekam trkneš...
tole je pa brezglava vožnja in suicid, uglavnem hvalabogu, da je šel sam adijo. Pa spet smo se nekaj naučili o vožnji enega povprečnega slovenskega motorista.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
SJTV1,
ker si alergičen na vsakega, ki se ne strinja s tabo....
ker si mnenja, da si najboljši voznik na svetu...
ker meniš, da je edino pravilno (in zveličavno) tako, kot ti misliš...
ker praviš, da je svet točno in brez izjeme tak, kot ga ti vidiš in opisuješ...

Še enkrat:

MI SMO NESKONČNO SREČNI IN POČAŠČENI, DA SE IMA TAKO POMEMEN IN PAMETEN ČLOVEK ČAS UKVARJATI Z NAMI IN NAŠIMI NAPAKAMI, KI JIH DELAMO!

(Lahko si dam tudi v podpis, da ti bo to posvetilo in te pomirilo ob vsakem mojem postu, ob katerem te sicer zadane kap...
zmaga.gif
)

Ampak, res ne štekam - najprej nam pereš glavo "da je treba gledati na cesto". Potem, ko to isto ponovi kdo drug, si pa pubertetniško užaljen. Ccccc...
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Imen se ne objavlja kar tako...razen v Slovenskih novicah čez pol naslovne strani
shocked-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Siti smo tudi tvojih paranoičnih izlivov klele na tabli...

Česar ne poznaš, ne kometirej..... Si pač ovca za volanom, k ji pride k jo pač kakšen skuter na cest prehti v koloni...

to je vse.....

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Jaz policijo vidim,samo tam kjer so nizke omejitve in nobene nevarnosti ali v zadnjem času kaj nesreč.

BRAVO POLICIJA.