Evo ti argument sprve: ker so naduvane pyzde, ki ti to posredno, neposredno,..., bilo kak dajo vedet. pa če se zdaj žabari tu po trepalnicah mečete, tak je. Saj se sami tega ne zavedate, ker je to podzavesto. To se recimo vidi ko pridejo na podeželje, imajo vzvišen odnos do tistih hribovskih neandertalcev, počutijo se večvredno. ko pridejo v manjše mesto, te ovi jaki frajeri iz metropole gledajo vzviška, češ, kaj te bote vi vaščani. Prideš z ne lj tablico na območje močvirja, te dobesedno hočejo skinit dol iz levega pasa, češ, spokaj od kot si prišel, jaz sem od tu, meni se mudi, jaz bom prvi. Kuzla deli ostalo slovenijo na štajerce in hribovce. Takih primerov je ogromno in večinoma to delate podzavestno, zato pa vas noben ne mara. In najhujše je da se tega nalezejo še nežabarji, ki takoj posvojijo novo "kulturo", enostavno ne moreš verjet kak hitro. Sem 2 taka primera doživel, ko sta 2 mariborčana v nekaj mesecih začela kvakat in popolnoma prekinla večino stikov z vsemi tukaj, ker sta ona dva zdaj postala fancy, zdaj sta ljubljančana in se sramujeta "hribovsega porekla"
Najlažje je nazaj bleknit faušija
ja sine moje čega sem ti fauš?
večji standard? žal ne, dokler mam polno rit, jo lahko imaš ti zaradi mene 10x bolj, pa mi je vseeno
večje mesto? ki je tu prednost?
več trgovin? jih mamo že tu preveč
1 ura da prideš ven iz močvirja? jaz rabim 5 min, pa sem v šumi
ajde, da vas čujem, čega smo vam fauš?