oktober 2006, bili tolarji, evra Slo še ni imela, kapiraš, greš na banko tam ti lepo zapakirajo kako je chf varna in stabilna valuta niha 1 ali 2%, €-vra še nimamo,
Sem bil v kasnejših letih večkrat na banki ampak te sveto prepričujejo da je s tem kreditom vse v redu, da se ne splača da ima svetovalec tudi tak kredit,....blabla,.... in greš ven saj oni že vedo saj so bančni svetovalci. no sedaj veš da so nategovalci
Ko vzameš kredit veš da pač za to uslugo plačaš obresti, s tem se sprijazniš, ne pa da banka nate obesi vsa tveganja, zavarovanja, ...in nihče noče da kdorkoli plačuje namesto nas , očitno še nisi razumel vsega in banka ni dajala chf na trr ampak takrat tolarje, tudi sama ni jemala chf kredita ....če pa ga je ga je zavarovala z zavarovanjem za valutna tveganja, nam to ni bilo možno
Zakaj sem vzel kredit, ker sva kupila stanovanje, ker ne želiš biti v neprofitnem stanovanju, ne v breme države, ne socialen problem pa tako dalje.
Zanimivo da vas ne moti dokapitalizacija bank, krediti tajkunov, pa koliko denarja bo šlo v slovenske železnice saj so po nasvetu znamenitega bančnika Arharja vzel polno kapo kreditov vezanih na chf, to pa bomo plačal davkoplačevalci, tudi mi!! A je kdo od politikov ali bančnikov že odgovarjal za svoje zgube narejene na delovnem mestu, z svojim premoženjem , so praktično spravili na kant že skoraj celo Slovenijo in?? Bodite še tuki mal pametni , ker tukaj pa gre za naš denar - davkoplačevalcev!!