Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Ksz
Se da ta trenutek dobiti kredit v frankih? Meni se zdi sedaj idealna priložnost za najem kredita v švicarski valuti. Pa resno mislim ...
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Ksz
Se da ta trenutek dobiti kredit v frankih? Meni se zdi sedaj idealna priložnost za najem kredita v švicarski valuti. Pa resno mislim ...
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Berem na fb skupini komentar ene ženske (citiram):
"Sedaj teče 9 leto ( od 20). Glede na dejstvo, da sem odplačala skoraj vse obresti. ..grem pa na glavnico, ne vem, ali bi bilo smiselno menjati valute v mojem primeru..."
Ona je zgleda resno prepričana,da je odplačala vse obresti
Ta trenutek bi se vsi bančniki za glavo prijemali, češ kaj je s tabo, če slučajno ne veš kako tvegano je jemati kredit v frankih. Tudi dvomim, da bi ga uspel kje dobiti, čeprav je zagotovo sedaj pravi trenutek za najem kredita v frankih, ko ga banke nočejo tržiti ...Citat:
Uporabnik piagolo pravi:
Vztrajat moraš in bolj iz firbca preučevat vse fore, ki jih bodo uporabili, če boš uspel skleniti. Kakšna skrita kamera takrat ne bi škodila. Pa na več bank bi moral iti.Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Ksz
Citat:
Uporabnik ginek pravi:
Sami pametni ste tule.
Takega tveganja je okoli vas vsak dan, samo navajeni ste, da se nič ne zgodi.
Primer:
-se pelješ po dvosmerni cesti in ti iz nasprotnega pasu zavije tovornjak, čelno vate. Si potem bedak, ker si sprejel tveganje vožnje po tej cesti?
-živiš v Sloveniji, kjer je NEK. Recimo, da jo požene v zrak in so vsi v radiju 500km pogubljeni. Si potem bedak, ker živiš v Sloveniji?
itd, itd. Lahko je bit pameten in general za nazaj. Sem prepričan, da je mnogo inteligentnejših ljudi od vas vzelo kredite, enostavno ker so zaupali, da banka ne more tako škodljivih produktov prodajat.
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Berem na fb skupini komentar ene ženske (citiram):
"Sedaj teče 9 leto ( od 20). Glede na dejstvo, da sem odplačala skoraj vse obresti. ..grem pa na glavnico, ne vem, ali bi bilo smiselno menjati valute v mojem primeru..."
Ona je zgleda resno prepričana,da je odplačala vse obresti
Citat:
Uporabnik Vegeta pravi:
Zdej pa čakamo da vidimo kako bo z eurom ko bo ECB mesečno odkupila po 60 milijard evrov obveznic