A s ti tud not padu

melesio

Zelenc'
8. jan 2008
17
0
1
Z Emeršičem....
grin1.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Kakorkoli gledamo, je šov razočaral. Glede na ves bajni denarni vložek, priljubljenost obeh glavnih igralcev, medijsko izpostavljenost, reklamo, Zrnečevo genijalnost, Ladovo iznajdljivost, termin, goste, glasbene goste, itd. so skupaj uspeli spacat 2 uri povprečnega programa, ki so ga še dodatno zafilali z reklamami, vrhunske izvirne skeče bi lahko prešteli na prste ene roke, večina pa se jih je s posameznimi variacijami itak ponavljala iz tedna v teden.
Glede na pričakovanje vsekakor razočaranje leta.

Se strinjam. Dobrih skečev hitro zmanjka in bi se jih na teden lahko nabralo kvečjemu za polurni program (z reklamami vred), ne pa za dvournega. Večinoma so potem takšni, da si Zrnec nadene neko lasuljo, se malo pači in je to to, skeč pa totalno brez poante. Viktorji so mu kar dobro ratali, ker je bilo pač več časa za priprave in ideje, in kot takšni bodo Viktorji, ki jih je vodil Zrnec, vedno "best of" A s` ti tud not padu?

Bizovičar bi moral dobiti svoj late night show malce drugačnega formata, kjer bi lahko pokazal svoje retorično-humoristične sposobnosti, tukaj pa deluje bolj na hitro stišan med Zrnecove skeče. Humorista retoričnega in vizualnega značaja ne pašeta skupaj in se ju ne da stlačiti v eno samo oddajo (ki bi bila potem dobra).

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Men bo tud kr prou pršlo da sta tadva spet na sporedu, ker sm itak v postli dons. Čez dobro uro bom gledala še "Ne joči, Peter"
tongue-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Isto sranje kot mesece nazaj.

Dva, trije štosi dobri, ostalo eno veliko udugovlačenje (in hahljanje internim foram, domačim samo igračem SNG Drame
bonk.gif
).

Madona, v nedeljo človek nima kaj gledat (velja za vse domače kanale). Najbrž po logiki - folk mora bit doma, ker je jutri itak šiht, zato jim dajmo prodati sranje, saj itak ne morejo nikamor pobrisat....

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja, se strinjam... Mene je tud mal razočaral včeraj no, nič posebnega. Tud tisti delavec na gradbišču kao -ne vem, ni mi blo več to "to" ker se mi zdi, da Zrnec vedno ko oponaša čefurje, uporablja iste fore, iste grimase... Ni mi blo baš nešto.

Emeršič kot gost pa -pričakovala sem več, več elana, več humorja, več ne vem česa... Tako, tak otopel se mi je zdel no. Sicer je pa še sam rekel, da je zadnje čase neki čuden -se je opazilo ja.
crazy1.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Še najboljši včeraj je bil Bakovič, vse drugo pa bolj srednja žalost. Bi človek pričakoval, da sta v par mesecih pavze kako pametno novo foro naštudirala.

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
Ja, js sm bla tut dokaj razočarana nad učerejšnjo oddajo... pa še Emeršič je bil... mislm da smo preveč pričakovali... hmmm...
mogoče se morta pa spet ulaufat... bomo vidli... držim pesti vseen...
grin1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Meni je bila včerajšnja oddaja večja žalost od prejšnjih...se mi je zdelo, kot da je vse nekaj nametano brez prave rdeče niti, gost bi lahko bil dosti bolj zabaven...še najboljši mi je bil Zrnec zidar :D

unta

Pripravnik
6. sep 2007
121
0
16
pa če pomislimo kakšen denar gre za eno oddajo, ni vredno pol toliko, rajši sem na tem forumu kot pa ob nedeljah zvečer gledam tv ker je vse isto sranje

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ja njihov humor ni za vse ljudi, pač morate štekat o komu govorijo in slediti aktualnim razmeram. Potem se pa eni čudite, kaj neki govorita v prazno, če niti ne veste kdo je na novo izvoljeni predsednik oz. da je Drnovšek umrl, recimo.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Tudi vic, ki se nanaša na aktualne dogodke mora biti najprej smešen. Kaj ti pomaga razumevanje konteksta, če pa stvar enostavno ni smešna ...
rolleyes-1.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Meni je bila včerajšnja oddaja večja žalost od prejšnjih...se mi je zdelo, kot da je vse nekaj nametano brez prave rdeče niti, gost bi lahko bil dosti bolj zabaven...še najboljši mi je bil Zrnec zidar :D

Prejšnja je bla še hujša. Tista Desa je zamoraila oddajo
stupid-1.gif

Sm tale dva sploh ne znata izbirat gostov.

Nazadnje urejeno:

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
nenormalno...kak je depresivna...sta jo povabla ker sta mislala da bo vsaj podobno kot pri mariu, ona pa tak depresivna.
crazy1.gif