A je možno, da kupiš pokvarjeno memory kartico?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Imam novo M2 Lexar kartico. Če je v telefonu, javi da je potrebno formatirati kartico in jo telefon noče formatirati. Če dam v čitalec mi kartice ne zazna.
confused-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.145
4.128
113
Seveda, sej ponavadi so kartice defektne že iz tovarne. Meni se nobena (novo delujoča) še ni pokvarila med delovanjem, novih sem pa par že dobil ki so čudno delovale.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Za vse vrste sd kartic je ta software. Tvoja ima samo drugačno obliko od microsd . Seved če imaš sd card slot, sd vmesnik, card reader.

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
če imaš card reeder , dej prvo tega na pc in počakaj, zatem dej M2 kartico v slot od readerja in počakaj da naloži driver (če bo), pa potem zaženi ta software. Beri manual ker ima več vrst formata ta software

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
A ti pokaže v moj računalnik, kjer imaš particije , c,d,e,f,g, itd, card reader in ti ne pokaže kartice s pogonsko črko ? Imaš omogočeno, da ti prikazuje skrite datoteke ? če je to vse narejeno, lahko da je potem res fuč. Ampak lej, v tel ti jo zaznamuje, napiše da jo treba formatirati. Po tem ni fuč.

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Kupljeno pri enaa.

Imam naštimano, da kaže skrite fajle. V telefonu javi, da moraš formatirati...potem klikneš format in javi error.

Pomojem, da je fuč al kaj..sem probal zdaj še na drugem čitalcu. in na 3 različnih računalnikih.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
To kartico M2 si dal v vmesnik in potem na card reader ali imaš posebej card reader za več vrst kartic pa brez vmesnika not ? Nekateri so imeli dodaten zaklep na adapterju - vmesniku ?

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Dej M2 v telefon in ga priklopi s kablom na pc odpre raziskovalec na pc , klikni - odpri, en del ti pokaže datoteke telefona, drugi del pa M2 kartice, pa probaj tako formatirati. Ali imaš mogoče tudi ta prikaz na PC-ju z win7 ali vista ? Remove Write Protection On USB Pen Drive or Memory Card ?

Nazadnje urejeno: