no ja... največji problem je veter. pa še to ne tok, če je ustrezno privezan. Drugo je, da si nekje na prostem, tam te pol zelo verjetno razmeče. Ampak sej ponavadi so šotori nekje pod drevesi, kolikortoliko v zavetju...
dež pa ne pride skoz kr tko... pri novejših drži tud če 2 dni pada...
Camper se napiše po angleško, če boš guglala kaj je to.Kamper je avtodom?
ksz
Bil v dalmaciji za vikend, da sma tamalo peljala k babici in dedku zadnji teden njunega dopusta. Je precej prazno. Nemcev skoraj ni. Cene piva iste kot lani, cena apartmaja s klimo za 2+2 30€/noč.
Nevem no, men se ne zdi drago.
Camper se napiše po angleško, če boš guglala kaj je to.
Na vrhu BiokovaKje je taka cena? Pa kak je apartma? Pa oddaljenost on morja? Pa v sezoni ali izven? Pa koliko prej je bilo rezervirano. Itd. Polno je razlicnih dejavnikov.
Kamper je za tko kot ti paše, če ti je za premik se premakneš, če ti ni ostaneš in poženeš korenine, simple as that. Imaš izbiro, ker se je premaknit enostavneje, kot z drugimi kamp sredstvi. Da o PZA možnostih ne govorim. V hotel al pa apartma me pa ne dobiš, nikoli in nikdar, štiri stene mam doma.
Mi smo mel zvečer femili miting, should we stay or should we go... Da bi bil pa obremenjen s tem, kot nekateri.... mam kamper, nujno premik, če ne je bolš apartma.... nisem, enostavno smer zacahnana, do kjer nas prinese, nas prinese. Tko je za glavni morski dopust, drugo je, če greš potovat z namenom potovanja.
Tam ni nič razen TV stolpa, če si bil tam potem zgolj malce polniš praznino?Na vrhu Biokova
Sem srečal enga, k ma biznis, pa težko pusti čez teden. Vsak petek se pa z ženo v kamper vsedeta in gresta....tud cajt ni problem.seveda je kamper visji nivo, ni pa glih tko da bi kolebal, a bi sotor al bi kamper...
za kamper je potrebno naslednje:
- veliko casa
- vec denarja
ce imas to, imas tud kamper.
Tribunj. Apartma v prtlicju. 200m od morja. 1.7. - 23.7. Rezervirano 2 mesca prej. Ce gres na slepo dol, se lažje zdilaš za ceno.Kje je taka cena? Pa kak je apartma? Pa oddaljenost on morja? Pa v sezoni ali izven? Pa koliko prej je bilo rezervirano. Itd. Polno je razlicnih dejavnikov.