Seveda ne bo povedal. Plačuje nič, ker se šlepa na nekoga v neki prikolici verjetno.
Naslov teme je: A greste kaj v dol k južnim sosedom?, ne pa "Koliko plačuje Johannes za dopust na Hrvaškem?"...
Ne res?? Zakaj pa se ti možganski maloposestnik potem toliko obreguješ ob backpackerje in podobne, da premalo trošijo, medtem ko ti parazitiraš tam doli in edino kar je od tebe tam je sranje v morje?
Uuuu, kako mi je všeč, da me tako sovražiš...
Si pač majhen slovencelj, ki porabi ure in ure, da se ukvarja z enim upokojencem. In analizira, kaj je ta rekel.
Ni čudno, da gre Slovenija z večino takih, kot si ti, v curac. Samo sovraštvo do drugače mislečega...
Mimogrede, od tebe je sama kritika drugih in nerganje.
Če ti odgovarja tak dopust, kjer cele dneve ležiš na plaži(mivka press), pol ok. Se strinjam, da je Turčija zakon. Ampak nekaterim pač ni do take vrste dopusta, hotel, pa recimo psa ne moreš s seboj peljat. Ja, eni imamo psa zato, da gre povsod z nami.Primerjava Hrvaške proti Turčiji: https://novinar.me/2015/08/16/nikad-vise-u-hrvatsku-na-more/
Od 2.7. do 9.7. kamp Adriatik, prikruzali smo pa tja iz Murtra, še prej pa iz Starega grada.
Ker štacon? Mal več, prosim.A jbg, eni potujejo na BV ali v Afriko (pa ne zaradi FB), drugi pa na štacjon na poceni spolne usluge ali pa šparat na Hrvaško, potem se pa hitro hvalit na alter. Vsak ima pač svoj domet.
Če ti odgovarja tak dopust, kjer cele dneve ležiš na plaži(mivka press), pol ok. Se strinjam, da je Turčija zakon. Ampak nekaterim pač ni do take vrste dopusta, hotel, pa recimo psa ne moreš s seboj peljat. Ja, eni imamo psa zato, da gre povsod z nami.
Adriatik je vrhunska lokacija. Ampak najboljša je za šotoriste, ker lahko v neparceliranem delu praktično na plaži kampiraš.
evo, mi smo spet bili vceraj s prijatelji v eni piceriji v Medveji pri Opatji....mulci dobili bombone, mi rakijo...Se pa nasmejimo, ko pridejo postreci in se lepo zahvalimo, ko prinesejo. Do sedaj povsod zelo prijazni. Upam, da me tole hvalisanje ne bo naslednjic udarilo po glavi.
A ti greš v oštarijo na pir, al kelnarje osvajat?Ustreza AI storitev in to zelo, sploh če probaš - hotel 5* ki ga na hrvaškem z storitvijo "vse vključeno" sploh nimajo v ponudbi. Kjer te natakar opazi, postreže in pokramlja s tabo, se smeje, želi ugajat ker ga ocenjujeo, preverjajo kvaliteto storitve.. Celo v angleščini in v ruščini, nemščina itak ni problem.
Dol pri hrvatih? Ugajati želi (pa še to me več pogosto) šiptar ko prodaja sladoled, pa mogoče še mlada receptorka, ki verjame v prijaznost za minimalca pri svojih 19ih letih. Ostalo je žal na precej nižji ravni.
V tistem urnebesu, ki je bil zadnjič, si ne bi želel na plaži kampirat, sploh pa ne v šotoru. Iz vseh ostalih vidikov je pa prva vrsta seveda kul, če ni preveč polna plaža.Adriatik je vrhunska lokacija. Ampak najboljša je za šotoriste, ker lahko v neparceliranem delu praktično na plaži kampiraš.
Po navad se mučjo tisti v apartmajih s "pogledom na morje", ko trajbajo po vročini robo na plažo. Šotor ne ponavad v senci in je prav prijetno. Šotor rata problem ob nevihtah, zato sem jest v kamperju.Mene pa za boga ne dobiš v šotor. Da se mučim še na dopustu po vročini, ni šans.
Če bi bil 10h v pisarni na hladnem, dopuščam možnost, da se bi mi dopadlo šotorjenje.