Mi smo bili v začetku julija , družina 4 osebe na Lošinju v Vesperi po 200€ na dan all inclusive light... Meni se zdi to normalno. Vse super, samo je preveč slovenčkov... Pač se moj tamali (5let) rad druži z drugimi otroci ampak, ko slišim tastare kako govorijo naj ne delijo igrač z drugimi, ker so njihove.... En stari je celo strgal lopatko iz rok mojemu tamalemu in jo zapodil stran. Lol... Beda. Upam, da najdem neko drugo destinacijo kjer ni naših bumbarjev.
Ena najbolj uspešnih slovenskih podjetnic, ki verjetno NAJDRAŽE (?) oddaja svoje kapacitete v Kvarnerju, ima na Lošinju
ceno v juliju za eno noč za dve osebi 365 evrov. Bravo!
https://www.booking.com/searchresul...dults=2&group_children=0&no_rooms=1&from_sf=1
To je ponudba, to je nivo, to je dobesedno izganjanje backpackerjev.
Ne pa nuditi nekaj (kot Albanci) za 20, 25, 30 evrov.
Samo taka, ali malo slabša/cenejša ponudba lahko državi prinese nekaj miljard dolarjev dohodka od turizma, ne pa backpackerji, ki najraje spijo na črno po gozdovih in hodijo v Lidl kupovat -35% in -50% hrano tik pred potekom, ter ustekleničeno vodo v plastenkah...
Vino za 60 - 90 kun je za njih zanstvena fantastika, misija nemogoče.
In ta gospa je rekla v intervjuju, da nima med gosti praktično nikoli Slovencev.
Kajti Slovenec bi se raje ustrelil v koleno, kot dal za dopust 2000, 3000 evrov in več. In to pari, ki imajo 3500 do 7000 evrov mesečno. Neto.
A za avto pa je 35.000€? To pa brez najmanjšega problema. Fuj!