Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V zgornjem pogovoru Nika pove, da se bo kmalu poslovila iz I8M in odprla knjigarno, kjer bo ponujala tudi kavo in tortice. Ljubezen do knjig ji je prenesel oče, ki je bil glavni urednik založbe Mladinska knjiga.
Potem jo pa začni kaj nucat. Tehnična voda v vodovodu v Anhovem je pizdin dim. A si kdaj vsaj po TVju videl zapuščene hiše, ker so v njih vsi ljudje pomrli od azbesta?
Da boš lahko z enovrstičnicami diskreditiral nekoga, ki ima v žepu doktorat in predava na univerzi, boš moral pojesti še kar nekaj špinače. Ni pa nemogoče, se bereva čez 10 let.
model midva se niti čez pol ure ne bova več brala bo šlo. Sicer pa si falil point moje pisanje je letelo na tvojo politično usmeritev i posledično branjenje I8M, pa nike in mihca
Model, a ni Salonit Anhovo svojo tehnično vodo mešal s tisto v zajetju, ki jo uporablja tudi en konec naselja Anhovo?
No, če je to to, je to tako majhen greh Salonita, da ni vreden omembe. Ena mala dlaka na vesti POŠASTI, ki ji rečemo Salonit Anhovo. Njegova vest je pa kosmata ko Bedančeva brada.
model midva se niti čez pol ure ne bova več brala bo šlo. Sicer pa si falil point moje pisanje je letelo na tvojo politično usmeritev i posledično branjenje I8M, pa nike in mihca
Model, da sem levo orientiran je očitno. Na to sploh več ne trzam.
Pusti pri miru človekove pravice ki smo jih uvedli ta rdeči, ker je zaradi njih manj gorja na svetu. Človekove pravice niso torta, ki bi je bilo zato, ker so zame, kaj manj zate.
Jaz se tudi vsakič, ko mi 130 m zračne razdalje stran razbijajo po zvonu, delam norega, da je to normalno. Ampak ne bom šel pa iz tega delati politične agende, ker je stvari prej za poštimat v naši družbi še neomejeno.
Ja, pri nas je nažalost procent normalnih samo tam okoli 80%, ostalih 20 je pa žalostno zaplankanih, da ne rečem zabitih...in ravno ti so hudo glasni v poudarjanju svojega stanja, tako, da je večino rahlo sram in so raje tiho.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.