Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kar nekaj časa je že na našem tržišču ptrisotna. Pred kratkim sem kupil Navigon 7310 ima slovenski meni in pa vodenjev slovenskem jeziku. To je moja prva navigacija, z njo super zadovoljen, ne morem pa podajati ocen, v primerjavi z Garminom ker ga ne poznam.
Se strinjam, meni je Navigon tudi ljubši od Garmina. Pravzaprav bi šel spisek takole, čist subjektivno:
Vsi programi so na Navigonu 2110 max (le kdo mi je poslal filejčke za odklenit
)
1. iGo (edino TMC moram pogruntat)
2. Navigon 7310
3. Garmin
4. Amigo
5. TomTom
Zemljevidi so vso približno enaki (res da ne potrebujem hudih zabiti).
kul kul, itak bi ga uporabljal samo za zahodno evropo, če je tam ok pokrito in deluje navigacija ok, pol je ok.
prej sem mel garmina 250w, pa so mi na ukradli na nizozemskem,takrat me je kar lepo vodil, sploh po mestih.
zdaj pa sem vrgel oko na tega navigona. so kake bistvene razlike v primerjavi z garmin enoto, ki bi mi prišla prav?
Citat: Uporabnik OldSkul pravi:
mape so od navteqa, isto kot garminova city navigator al kaj je že
Bistvene razlike so rpedvsem v softweru. Navigon ima polno enih koristnih funkcij.
Citat: Uporabnik OldSkul pravi:
mape so od navteqa, isto kot garminova city navigator al kaj je že
Bistvene razlike so rpedvsem v softweru. Navigon ima polno enih koristnih funkcij.
rabil bi komplet software za 7310, sem na mojem preveč čaral, pa ga nikakor ne spravim v originalno stanje, backup-a pa nimam, če je kdo tak dober pa mi kje na netu naloži ali pa da link do ftp-ja..
za trud dam 8GB SD Micro HC6 kartico s čitalcem (novo,zapakirano)
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.