530d

pa3cia

Pripravnik
24. sep 2010
155
0
16
Ljubljana
Kakšni komentarji !
hysterical-1.gif

Človek kupuje avto višjega razreda (OK višjega v srednjem segmentu), pa sprašuje, koliko bo prišel servis ? Mogoče ne dobesedno, ampak po ovinkih natanko to. In nadalje, živi v okolju, kjer se vozijo samo BMW-ji in MB-ji?
Mislim, če je že kak kao smešen uporabnik tukaj na forumu, je še zmeri bolje, da je to Žajfa, kot pa Kellar, Suzica, Bansh ali podobni.

Kvaliteta tega foruma resno upada, pa to ni zgolj moje mnenje. Škoda, res ...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.150
113
kolegica, ali tovarišica, keller je pozabljeni alter nekoga, ki mu je danes odpihnil prah. Keller nima niti za kilo čebule, kaj šele za BMWja.. danes je njegov dan (cel forum ga je), jutri bo pač ban.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
A si mogoče kot pleh ženska (pleharca) . Da vidiš samo dober avto višjega razreda .Smo mu pomagala da bi kaj drugega vzel in ne bmw 4-5 let starega kilometri veliko za 19000 € , končni stroški bodo pa 23000 € zato ker živi v takem okolju .

pa3cia

Pripravnik
24. sep 2010
155
0
16
Ljubljana
Saj vse to sem že vedela. Ampak, tega, da je zato potrebnih 4 strani komentarjev, pa ne ...

p.s. bo kolegica kar v redu, nisem tolko stara, da bi bla tovarišica ...

pa3cia

Pripravnik
24. sep 2010
155
0
16
Ljubljana
Verjemi, dragi uporabnik, da niti malo nisem pleharca ... ampak mi je pa v veselje pogledat kak lep avto, kar BMW je.
Ker pa vem tudi to, da si vsaj v tej temi malce sarkastičen, ti opazke odpustim ... :)

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.150
113
spoštovana kolegica, stanje duha je takšno kot je, zato se nikar ne hudujmo na politiko in krivičnim svetom, ampak se delajmo norca iz bogih na umu ter se veselimo in smejmo. Bo bolje. Pa magari na 4-ih straneh.

to da si pleharca ni nič slabega, vse ste, razlika je le, da se pri enih začne že pri avtomobilih nižjega cenovnega razreda, pri nekaterih pa potem 100.000 +. Nikar se sekirat.

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Sem napisal z lepe strani vidika . Tako da ne bo kakšne zamere . Za odpuščanje pa hvala .Nisem slabo mislil .

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
BMW je dober avto , nimam nič proti njemu . Samo star je že 4 - 5 let pa 19000 - 22000 € npr ,če pa kupiš novejšega se pa ve kje si z €. Lahko boš imel probleme , servisi , popravila ta in ona .Lahko ti bo delal lepo še 2 ali več let , držim pesti zate za dober nakup .

Za začetek si razjasni par stvari, preden komentiraš avtomobile na alterju:
- luksuz šteje največ, sploh če v realnosti nimaš denarja niti za rabljenega cliota
- pravi nemški voz za šalo naredi od 800k do 1mio kilometrov, z manj stroški kot clio naredi 120k kilometrov
- 90% vseh tem o nakupu dragih avtomobilov je lažnih
- znanje o luksuznih avtomobilih velika večina uporabnikov dobi na drugih forumih, kjer itak pojejo hlavospeve znamkam, katere imajo mesto tudi v imenu domene

kellar

Pripravnik
7. avg 2008
136
0
16
Citat:
Uporabnik pa3cia pravi:
Kakšni komentarji !
hysterical-1.gif

Človek kupuje avto višjega razreda (OK višjega v srednjem segmentu), pa sprašuje, koliko bo prišel servis ? Mogoče ne dobesedno, ampak po ovinkih natanko to. In nadalje, živi v okolju, kjer se vozijo samo BMW-ji in MB-ji?
Mislim, če je že kak kao smešen uporabnik tukaj na forumu, je še zmeri bolje, da je to Žajfa, kot pa Kellar, Suzica, Bansh ali podobni.

Kvaliteta tega foruma resno upada, pa to ni zgolj moje mnenje. Škoda, res ...

ne seri. mam za avto,mam za servise. v bistvu lahko grem po nov avto. sicer ne bo keša na roke ampak ja.. bi se dalo. tako da ne bluzi

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Nisem nič slabega napisal kako pa kaj , saj jaz bi razmislil o nakupu drugega avta mlajšega lahko z isto vsoto € ali pa novega .

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
aplauz.gif

@TUPLI, 5 let str BMW je večino zgubu in v prhodnje mu ne bo velik padala vrednost
ne-ne-1.gif

če greš recimo zdj po novga C5 si pušnu prec 10-20% sam da ga zapeleš iz salona.

LP.S

Podobne teme