40kkm in usnjeni sedeži = 1650 EUR?

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Hehe, to sem že omenjal da se bom v primeru piščancev po glavi tolkel zaradi tega ker nimam karavana. Ampak piščancev v tej "generaciji avtomobilov" ne bo (vsaj upam :p).

Se zavedam tega. Ampak nimam namena bit prevoznik opreme, za to pri nas v firmi skrbij CityExpress
smile-1.gif
. Sicer pa sem že v Roverja spravil 2 HPjeva serverja + 3 velike scannerje + 1 velikega sodelavca, tko da sem navajen kalkulirat s prostorom.

Razlika je meni ta: S40 je lep ko satan, V50 pa precej manj
smile-1.gif
.

EDIT: vidim da si še malo dodal
smile-1.gif
. S fotrom sem v zelo dobrih odnosih in on me ne bi nategnil. V to sem 100%, samo za servis pa ne verjamem da bi dal, že tako se je totalno angažiral (ugodna obrestna mera itn), kaj dosti več pa ne želim pričakovat od njega - živim svoje živlenje in nočem da bi mi še on kaj pod nos metal (za to je pri nas pooblaščena mat :p).

Nazadnje urejeno:

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Hja no, ko bo avto v garaži, nas pokliči-vsak bo prinesel eno buteljko šampanjca, pa bomo tko avto krstil, kokr ladje krstijo s šampanjcem
grims-1.gif
.

Skratka, veliko sreče, pa čim manjšo porabo
wink-1.gif

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
kdaj je pol testna vožnja? :D
pa dost debate o piščancih, me bo počas strah da drugi vedo več od mene
grin1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Sandrca pravi:
kdaj je pol testna vožnja? :D

No, če pa ti ne veš ...
evil.gif

Maverick: če prav razumem, je padla 40ka? Čestitam za nakup! Obilo zadovoljstva pri vožnji !

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Testna vožnja: ko se naši vrli uradniki odločijo izpljuniti mojo osebno izkaznico - cca konec tedna oz v naslednjem tednu...

Noker: tako je, hvala za lepe želje. Dam za pijačo ob priliki
smile-1.gif
.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.663
6.707
113
pri taščici
Udeležba na "jesenskem" pikniku bo ogromna. Pridi s polnim rezervoarjem, in polnim prtljžnikom pijače
wink-1.gif

Pa upam da ne bo kakega "SD" treba vozit v LJ
wink-1.gif
ker potem bo on priviligiran

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
HeHe ja bom spet ambulance driver al kaj? Kaj pomoje bi blo najbolje da se nam potemtakem "testni voznik" pridruži na pikniku, bo on najbolje vedel kako in kaj
smile-1.gif
.

Drugače pa: za pijačo bomo pa že dali jap
smile-1.gif