Evo pa da še jst vpišem v to temo. Se mi zdi kar pravšnja.
Simobil vs. Mobitel
Od 2007 sem bil naročnik pri Simobilu (nazadnje sem imel paket Orto u nulo forever - 17 EUR naročnine). Ves čas sem bil zadovoljen z njimi. Občasno je kje v kakšnih "vukojebinah" zmanjkalo signala. Ta teden pa sem se odločil, da prestopim iz Simobila k Mobitelu in sicer na paket 2013. Razlog: 2013 enot za karkoli. Pri Simobilu sem imel 1000 min Simobila, 201 min ostalih omrežjih (je znal kr it), 1000 SMS, 1000 MMS (niti približn pokuru, nikol) in 300 MB podatkov (to je šlo pa hitr oz. si mogu zlo pazt). OK kul paket, malenkost dražji ampak enote koristiš tko kot ti paše (*ebeš SMSe in MMSe).
Po preklopu cifre in vklopu telefona pa šok, 3G signal skoz na polovic (pri Simobilu je blo skoz polno) oz. se včasih zgodi, da ga zmanjka in preklopi na GSM omrežje (kjer je signal poln). V glavnem 2 dni sem gledu tisto žalost od zmanjkovanja signala in sem preklopu na GSM omrežje (za ceno hitrosti, ki pa po pravici povedano ob švoh signalu, kadar je bil niti ni razlike).
Aja je pa to v krajih Mengeš in Ljubljana Center (znotraj objektov).
U glavnem sem razočaran, sicer se da žvet ampak to ni to. Dobr je da se nism vezal.
LP