Tebe sem imel pa za bolj pametnega, ne pa, da vsak posnetek na spletu vzameš za suho zlato.....
A si pogledal, koliko posnetkov o napakah in težavah dobiš o tiskalniku, ki si ga sam predlagal?
Samo na hitro, da se opravičim, če sem koga hudo užalil z mojim postom... NOT!
Thomas Sanladerer je eden izmed redkih (na yt), ki pove tako kot je, vsaj takšno je moje mnenje, ki je seveda lahko napačno, ker sem samo človek.
Kar se tiče Artillery Sidewinder X1, pa sori, če so tako šparali z (neprimernimi) konektorji, da so jih morali s vročim lepilom propopat na kontroler, zato da ne padejo stran se sprašujem kje vse so še šparali. Mislim, da si nihče ne želi, da mu bajta zgori, ker so dali cenejše (napačne) konektorje po 1cent namesto pravih po 2centa.
Kar pa se tiče CR10 V3 sem pa napisal "
če bi jaz kupoval še enkrat bi vzel tega" in za tem stojim.
To ne pomeni, da svetujem da zdaj vsi začetniki kupijo ta printer. Pomeni točno to da "če bi
jaz kupoval še enkrat bi vzel tega".
Sem pa 100% da v rangu do 1000€ je v po enih 100urah printanja ali pa še prej, treba vsak printer malo pošravfati tako ali drugače.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zdaj pa na bolj lahko tematiko.
Zadnji "projekt"...
Hčerka ima nočno lučko "luna" ki ima noter 3x LR44 baterije. No če je skos prižgana gredo baterije zelo hitro.
Zato sem narisal podstavek, ki ima 3xAA baterije noter + 10K potenciometer za štelat jakost svetlobe. Poraba je cca 1mA, torej bi v teoriji svetila okoli 2000ur.
(Pred leti sem naredil podobno predelavo in vem da je lučka svetila vsaj pol leta...)
Model v tinkercadu:
Sprintan in dodani elementi:
Fertik
Tole ni bil ravno ultra hiter projekt, ker sem kar nekaj ur porabil za vse skupaj ampak se je splačalo.