35 v senci

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Lej, pa kdo je on, da sodi? Pa tud ce je invalid z dodatkom - hvalabogu da si isce siht. Sej to hocmo, da folks am za svojo rit skrbi, ne da ga drzava gor zivi. In vau, pijan lezi po grmovjih. A zdej ce je invalid pa more skoz doma zdet in se smilit sam sebi?

sicer pa tipicno....veliki zagovornik zivali, ki na alterju sprasuje s cem bi lahko prica z drevesa sestrelil.

Kaj pa sodi? Saj je samo izrazil svoje mnenje. Ne pozabi, da ste suzo (pa še koga) že velikokrat označili za forumskega retarda pa je čisto v redu. Kdo zdaj koga sodi?

Valda da hočemo, da se tudi invalidi čim bolj vključujejo v družbo, valjda da hočemo, da pridejo do dela, nočemo, da samo ždijo doma ... Jaz sem samo predstavil, kar je blo suzi znano in zaključil, da na podlagi tega njegov stavek ni tako pretiran, kot ste ga napadli. Ne me narobe razumet.

Če me pa že označuješ za dvoličneža ... A nisi ti polcaj, ki bi moral biti v zadevah objektiven in nepristranski, tu se pa obračaš na prijatlovo stran in ga hočeš na vsak način zaščititi? Verjemi, da tisto spraševanje o klatenju ptic ni naredilo nobene škode, niti ena še ni poginila zaradi tistega, pa sem dobil nekaj nasvetov.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
A) nobenega socialnega dodatka. Zaradi nekaj jurjev odskodnine, ki imam spravljene na "dursu" bom vec placeval vrtca, ne pripada nobena socialna.... Ce bi odskodnino vlozil cez sank, bi vse to pripadalo.
Kaj je narobe s tem da preko alterja iscem sluzbo-sem jo-ne iscem vec ce te je to motilo.
Nisem lezal v grmovju od alkohola ampak predvsem od utrujenosti(vem vecina je pa razumela tisto od Maxi) da od alkohola,ampak od pol litra vina pa res ne oblezim) od kolesarjenja in zavedanja da me caka se nocni alter zur, zjutraj ob 11 sem bil pa dobrih 100km stran(spat ob 4, start malo po 6. In ja lazje sem naredil 100 km z biciklom kot pa enega pes. Tega mi se danes ne uspe, pa je tega ze 5 let. Pac tko moji nogi pase. Ti ze ves zakaj imas kloshar nick. Nic bati, se nekaj casa ti ne mislim biti konkurenca, vsaj ne na ulici.ga pes. Tega mi se danes ne uspe, pa je tega ze 5 let. Pac tko moji nogi pase. Ti ze ves zakaj imas kloshar nick. Nic bati, se nekaj casa ti ne mislim biti konkurenca, vsaj ne na ulici.

Zdaj si se spravil name, ko hočem bit objektiven, ma kako tipično, ko mački stopiš na rep ... Men je že nekaj časa jasno, da nisi med najbolj brihtnimi, ampak nema to veze (kdo sem jaz, da bi sodil?). Zakaj si šel sploh pisat ta sestavek? Koga to briga? Saj smo že vse izvedeli in praktično zaključili. Javni forum ne rabi tvojega življenjepisa, niti se ne rabiš nikomur opravičevati.

Jaz ti v prihodnje želim vse najlepše, upam, da zadeve urediš čim bolj uspešno! Zdravje je največ, kar imamo.

Tu se lahko, kar se mene tiče, neha!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.614
113
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
In cakam da modi temo zbrisejo, suzici pa naj poslje mejl, pa mu posljem jpg RTG, OP in podobno-jih je nekaj 100, tudi nekaj video. Me zanima kako mi bo potem fous za bicikel in lezanje v grmovjih.

Ejga stari... verjameš ali ne , da mi je res žal ker sem se spotaknil ob tebe..sem že povedal svoje vzroke, vendar NISEM VEDEL VSEGA.

Upam da kapiraš in vem da ti bo to ostalo v spominu....kakor bo tudi MENI ostalo v spominu, DA SI BIL pripravljen iti K MENI na piknik (drug forum) vendar je mati narava s svojimi katastrofalnimi poplavami TO PREPREČILA. In takrat bi ti seveda lahko cel dan pil in jedel na moje stroške..al pa dva dni..sm jst povabil..in bi bila velika druščina skupaj. ko je bil pa naslednji piknik brez mene je pa bilo vse skup porazno..pač ne znajo ljudje

Torej priznaj da nisem tako zanič človek in če si dec napiši da sprejmeš moje opravičilo.

In ne ne rabim slik tvojih poškodb.

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
V bistvu si kar dobro povzel - firmo sem zaprl in se zaposlil v javni upravi - tako je. Pa to ni bilo 20 let nazaj - 20 let nazaj sem jaz abecedo spoznaval.
in podjetniostvo je sila preprosta stvar -.

Ha ha ..pa sem te dubu...sem ti nastvu kajlo in ti si nanjo padel kakor si dolg in širok...fora je pa v teh 20ih letih nazaj..

Si priznal in si priznal da si pač bil nekaj mesečni obrtnik...seveda..tega je zdaj kolko češ. Se modeli spomnejo da grejo lasten kruh služit..imajo nekaj posla in ga naredijo v pol meseca..potem pa v luft bulijo in se čohajo po riti z vprašanjem kaj zdaj?... čaka še en mesec..dva ...vidi da ne gre tako zlahka in se ponižno ukloni in gre bivšemu delodajalcu nazaj na šiht...če ga seveda sprejme..

No nekaj takega je s teboj...sem ti zanalašč kajlo spustil in ti si se seveda nasadil z vso svojo velikostjo...matr sem dober

Dj da ti še povem koliko sem dolžan državi oziroma fondu iz katerega ti dobivaš svojo (verjamem
evil.gif
) težko prisluženo plačo:: mal čez 8 jurju..se že konstantno vleče nekaj cajt in zgleda da se še bo...zakaj pa bo tako ti paa ne bom povedal, saj ti tolmačiš da je podjetništvo sila preprosta stvar.. Ti že veš ..si dokazal...

Da lahko svoje podjetništvo oceniš pa potrebuješ vsaj deset let svojga biznisa...in pogledaš kaj ti je v tem času uspelo ustvarit...( ti iz svojih vzrokov ne bom našteval) in verjemi mi da tistih 8 jurjem nima tukaj povsem nobene blaga veze..štekav pa vem da ne boš nikoli..

Mi je pa ta debata kr všeč..še mal primerjave...jst sem maček , ti pa miš..upam da štekaš

Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Pa mu ne rabiš pošiljat nobenih jpg RTG, OP, ker ga že dost peče vest, ko so mu vse tako slikovito predstavili (matr, kot da sem mu odvetnik)
wink-1.gif

Dober si mi ti odvetnik
zmaga.gif

Pa še nekaj glede južnakov, kjer sem trn v peti velikim uporabnikom...vendar vendar vendar nobeden ne ve zakaj se gre zakaj je temu tako..in kako se zelo motite...vam pa lahko povedo zelo zveneča imena tega foruma..oni poznajo in vedo zakaj se gre (smo debatirali prek ZS in sem na njihova vprašanja po resnici odgovoril)

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Lej, pa kdo je on, da sodi? Pa tud ce je invalid z dodatkom - hvalabogu da si isce siht.

Ne pozabi polcaj da sem jaz tukaj odpru temo da bi hanziju probali šiht najdit...in je bilo spet ogromno zgražanja čist brez veze in potem tudi tema izbisana...torej sem mu hotel pomagat.

Torej ne nabijaj k tja v tri krasne in jst potem svoje povem in potem bam zame...so že drugi povedali da je tr00 skupina hitro užaljena in potem začne bane talat z vso močjo
Kljub temu da si samovsecno ugotovil kako dober si, si se le malce ustel. Sicer res ne vem za koga se imas, da bi ti moral razlagat svojo preteklost ampak anyway... In citat si vzel iz konteksta - napisal sem da podjetnistvo ni tezko ce si priden. Lej meni je laufalo, se je splacalo. Zapret sem moral zaradi kolizije interesov. Sem pa izbral sluzbo ki jo imam, ker jo raje opravljam. Ja je manj kesa pa kaj pol, jaz z veseljem hodim na siht to je vazno.

@kloshar
Lej jaz sem tu uporabnik kot vsi drugi. Alter je del mojega privat in ne sluzbe. In se bom potegoval za tiste za katere iz osebnih izkusenj menim da je tako prav. Lej tvoj "zagovor" suzice bi pri meni zdrzal ce ne bi mel prilike brat suzinih izpadov ze kako leto. Pac je clovek naredil tako zelo slab vtis. Na sihtu pa sem bil dosedaj se do vsakogar objektiven

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kdaj dobim jaz opravičilo. sem drugi uporabnik v vrsti na katerega se je nekdo ansadil. pa samo zato, ker se sem se psotavil v bran hanziju, ki ima že sam dovolj problemov in zajebavanja?

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Opravicilo sem prebral, da pa ga bom sprejel, bos moral pa dokazat v prihodnosti s svojim pisanjem. Sem malo skepticen, da bos hitro pozabil, kaj si pisal danes in vceraj.

Jst imam dober spomin..pa da malo obudimo tvoje nekajurno pisanje nazaj , ki je seveda zelo nekulturno in zelo zelo podlo da nekega človeka označuješ za klošarja...vendar ne preneseš minimalne kritike na tvoj račun.

No pa dokumentirajmo tvoje obnašanje:

Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ti ze ves zakaj imas kloshar nick. Nic bati, se nekaj casa ti ne mislim biti konkurenca, vsaj ne na ulici.ga pes. Tega mi se danes ne uspe, pa je tega ze 5 let. Pac tko moji nogi pase. Ti ze ves zakaj imas kloshar nick. Nic bati, se nekaj casa ti ne mislim biti konkurenca, vsaj ne na ulici.

Ej hanzi...to je pa zelo podlo obnašanje...označuješ ga s kološarjem...tista beseda pes je zelo zelo zelo huda...

Kaj čmo zdaj ?

Javno in nejavno ne mislim pozivat moderatorje naj te banajo...nisem tak.. nisem član skupine tr00...ah ..nj gre v pozabo.

Hanz... kdo se zdaj naj spremeni? Ti ki si dvoličnež? Ali jaz ki sem jaz in bom za zmerom jaz?

Tvoje sprejemanje mojega opravičila me pa itak ne zanima več...zaradi tvojega podlega odgovarjanja klosharju...

Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Tako da suzica nisempekel oddojkov(sem jih samo "prodajal" in zato bil nic placan) in ne bom sekal v gozdu borovcev, ampak bi samo sorodnikom poskusal les prodati. Te taka pomoc-posredovanje moti?

SI SI pisal da boš odojke pekel...ne laži!!

Glede borovcev sem te pa vprašal , če se ukvarjaš z gozdarstvom..odgovora nobenega...ne laži spet!!

Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Jah, najbrz bi se ti res drugace obnasal, ce ne bi pred enim letom izbral nesrecni datum.

Lejga jst sem jst in bom za zmerom jst. BASTA. In zakaj se bi moral drugače obnašat po tistem spodletelem pikniku? Ker si se sam javil da prideš (jst te nisem vabil). Ker si hotel izrabit moje gostoljubje da bi zastonj pil in jedel?

Ej tle pa res ne vem kaj bi bilo tako dramatičnega, da bi se jaz moral spremenit zaradi tvojega prihoda k moji bajti...daj razsvetli me...

Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Je pa res, da ne vem natancno kje sem ti stopil na rep, da sedaj ze nekaj mesecev tako cvilis.

Prvič...nimam repa
drugič...ne cvilim
tretjič poglej post nad mano in ti bo vse jasno in ga poglej skozi svoje oči in ne skozi oči tr00.

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Kljub temu da si samovsecno ugotovil kako dober si, si se le malce ustel. Sicer res ne vem za koga se imas, da bi ti moral razlagat svojo preteklost ampak anyway... Zapret sem moral zaradi kolizije interesov.

Uštel se nisem popolnoma nič..to je jasno

Glede tvoje preteklosti in mojega raziskovanja je pa spet malo bosa oziroma čista laž...ti ..ti si začel pripovedovati sam od sebe da si včasih imel privat in ljudi zaposlene...nisem se jst tega spomnil...izdal svojo preteklost si pa samo za to da bi hinavsko mene jebal v glavo...

Dj vsaj preberi in razumi kaj napišeš..za božjo voljo..

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Lej tvoj "zagovor" suzice bi pri meni zdrzal ce ne bi mel prilike brat suzinih izpadov ze kako leto. Pac je clovek naredil tako zelo slab vtis. Na sihtu pa sem bil dosedaj se do vsakogar objektiven

Da da ...seveda...bom jst zdajle povedal oziroma razložil pojem tvojega slabega vtisa..

Ko začneš ti z veliko radostjo nabijat po ciganih... povsem brezpredmetno...(poglej temo kjer so enemu alterju (brgo) prestrelili njegov avtomobil v trebnjem in niso bili cigani) ....jih zaničevat..ti jaz vrnem z jugoviči..takšnimi ali drugačnimi primeri.

Tukaj tebi voda ne pelje na mlin..zaradi tega se ti tako obnašaš in pozivaš s svojo tr00 skupino da se mene likvidira.

Bodi normalen pa bom tudi jaz normalen.

Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kdo koga sodi in ocenjuje?
Ti mene v tistih abc? Ali jaz tebe ker sem rekel da ti ne bom konkurenca na ulici ce si "kloshar"? Zakaj pa imas tak nick pa ti ves.

Spet si nesramen
13.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.614
113
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Opravicilo sem prebral, da pa ga bom sprejel, bos moral pa dokazat v prihodnosti s svojim pisanjem. Sem malo skepticen, da bos hitro pozabil, kaj si pisal danes in vceraj.

Jst imam dober spomin..pa da malo obudimo tvoje nekajurno pisanje nazaj , ki je seveda zelo nekulturno in zelo zelo podlo da nekega človeka označuješ za klošarja...vendar ne preneseš minimalne kritike na tvoj račun.

No pa dokumentirajmo tvoje obnašanje:

Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ti ze ves zakaj imas kloshar nick. Nic bati, se nekaj casa ti ne mislim biti konkurenca, vsaj ne na ulici.ga pes. Tega mi se danes ne uspe, pa je tega ze 5 let. Pac tko moji nogi pase. Ti ze ves zakaj imas kloshar nick. Nic bati, se nekaj casa ti ne mislim biti konkurenca, vsaj ne na ulici.

Ej hanzi...to je pa zelo podlo obnašanje...označuješ ga s kološarjem...tista beseda pes je zelo zelo zelo huda...

Kaj čmo zdaj ?

Javno in nejavno ne mislim pozivat moderatorje naj te banajo...nisem tak.. nisem član skupine tr00...ah ..nj gre v pozabo.

Hanz... kdo se zdaj naj spremeni? Ti ki si dvoličnež? Ali jaz ki sem jaz in bom za zmerom jaz?

Tvoje sprejemanje mojega opravičila me pa itak ne zanima več...zaradi tvojega podlega odgovarjanja klosharju...

Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Tako da suzica nisempekel oddojkov(sem jih samo "prodajal" in zato bil nic placan) in ne bom sekal v gozdu borovcev, ampak bi samo sorodnikom poskusal les prodati. Te taka pomoc-posredovanje moti?

SI SI pisal da boš odojke pekel...ne laži!!

Glede borovcev sem te pa vprašal , če se ukvarjaš z gozdarstvom..odgovora nobenega...ne laži spet!!

Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Jah, najbrz bi se ti res drugace obnasal, ce ne bi pred enim letom izbral nesrecni datum.

Lejga jst sem jst in bom za zmerom jst. BASTA. In zakaj se bi moral drugače obnašat po tistem spodletelem pikniku? Ker si se sam javil da prideš (jst te nisem vabil). Ker si hotel izrabit moje gostoljubje da bi zastonj pil in jedel?

Ej tle pa res ne vem kaj bi bilo tako dramatičnega, da bi se jaz moral spremenit zaradi tvojega prihoda k moji bajti...daj razsvetli me...

Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Je pa res, da ne vem natancno kje sem ti stopil na rep, da sedaj ze nekaj mesecev tako cvilis.

Prvič...nimam repa
drugič...ne cvilim
tretjič poglej post nad mano in ti bo vse jasno in ga poglej skozi svoje oči in ne skozi oči tr00.

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Kljub temu da si samovsecno ugotovil kako dober si, si se le malce ustel. Sicer res ne vem za koga se imas, da bi ti moral razlagat svojo preteklost ampak anyway... Zapret sem moral zaradi kolizije interesov.

Uštel se nisem popolnoma nič..to je jasno

Glede tvoje preteklosti in mojega raziskovanja je pa spet malo bosa oziroma čista laž...ti ..ti si začel pripovedovati sam od sebe da si včasih imel privat in ljudi zaposlene...nisem se jst tega spomnil...izdal svojo preteklost si pa samo za to da bi hinavsko mene jebal v glavo...

Dj vsaj preberi in razumi kaj napišeš..za božjo voljo..

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Lej tvoj "zagovor" suzice bi pri meni zdrzal ce ne bi mel prilike brat suzinih izpadov ze kako leto. Pac je clovek naredil tako zelo slab vtis. Na sihtu pa sem bil dosedaj se do vsakogar objektiven

Da da ...seveda...bom jst zdajle povedal oziroma razložil pojem tvojega slabega vtisa..

Ko začneš ti z veliko radostjo nabijat po ciganih... povsem brezpredmetno...(poglej temo kjer so enemu alterju (brgo) prestrelili njegov avtomobil v trebnjem in niso bili cigani) ....jih zaničevat..ti jaz vrnem z jugoviči..takšnimi ali drugačnimi primeri.

Tukaj tebi voda ne pelje na mlin..zaradi tega se ti tako obnašaš in pozivaš s svojo tr00 skupino da se mene likvidira.

Bodi normalen pa bom tudi jaz normalen.

Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kdo koga sodi in ocenjuje?
Ti mene v tistih abc? Ali jaz tebe ker sem rekel da ti ne bom konkurenca na ulici ce si "kloshar"? Zakaj pa imas tak nick pa ti ves.

Spet si nesramen
13.gif
V bistvu mas slab spomin - namrec mene tu gor veckrat obtozujejo da cigane branim, da jih scitim, itd... Zdej se bos mogu odlocit a jih scitim al ne al jih sovrazim al nabijam na njih... Lej sej niti ni pomembno. O tebi in o meni ter o vseh drugih si bo folk mnenje ustvaril sam.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.527
5.696
113
Ej vsem tistim k jim gre tr00 v nos....smo mel že par meetov pa vas nikjer ni blo tko da mal od-tr00lite stem!

Suzy: vidm da si fajn živčen v svojem privat lajfu...razumem tud men je alter blow off ventil za frustracije (tko kot še marsikomu drugmu) ampak ne rabš it pa vsakič prek meje pa morit pol www mreže zarad svojih zasebnih frustracij
bonk.gif
:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
V glavnem ... ni druge, kot da se dobimo pri suzici in zadevo tak zapijemo, da se je drug dan ne bo več noben spomnu.
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Na zalost pa ne morem iti vec k tebi remelnov zabijat na streho ker noga ne pusti vec. . Prosim moderatorje da vso mojo zgodbo zbrisete iz te teme, takoj ko suzica prebere ta komentar. Dam mu 24 ur casa, potem dobite ZS.

Evo ..prebral... dojel in se ti iskreno opravičujem. Pač je vročina naredila svoje..sj vidiš kuk je vroče zunaj..drug teden bo bolje.

Ajde hanzi..drž se.

Evo, softy, tole si spregledu.
smile-1.gif