35 v senci

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Bos pihal v sluzbi, pa bo veselica. Ce bo kdaj alter piknik, ga castim, kolikor ga tam popijete.

aha, t'zadnje k sem te vidla na pikniku si ležal v grmu. Ni pametno, da to pritrogaš zraven
smile-1.gif
))

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.362
7.097
113
pri taščici
Maxi; a to je bilo takrat ko sem bil s kolesom? No tega ne mislim na kolesu vozit, bom z avtom.
Hmmm, z neko drugo virtualno skupino se dobimo 19.9, na precej podobni zadevi ki traja 24 ur. Bi blo za probat, da si naberem sizkusnje.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Maxi; a to je bilo takrat ko sem bil s kolesom? No tega ne mislim na kolesu vozit, bom z avtom.
Hmmm, z neko drugo virtualno skupino se dobimo 19.9, na precej podobni zadevi ki traja 24 ur. Bi blo za probat, da si naberem sizkusnje.

jaja, to je blo takrat, ko si bil s kolesom.
grin1.gif

Kdaj bomo tak piknik ponovil? Prav luštn smo se mel
nahrung002.gif

Mimogrede: Naj mi en zaboga razloži, kaj dela človek na kolesu ob 13:00 in na polno goni v hrib? Zunaj pa 40 stopinj? A je to kaka fora, al hoče samomor narest?
crazy1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik softi pravi:
vi pa v srajci z zategnjeno kravato in reklcu. kako vam rata
Danes zvečer bom tudi jaz v srajci in kravati, lajbču in reklcu - pravkar montiram klimo (Postavi sam varianta) in če bo od 32-ke kolega dal, bo čez dve uri sever potegnil.
cool-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

grin1.gif

nahrung002.gif

Mimogrede: Naj mi en zaboga razloži, kaj dela človek na kolesu ob 13:00 in na polno goni v hrib? Zunaj pa 40 stopinj? A je to kaka fora, al hoče samomor narest?
crazy1.gif

večkratno kolesarjenje v takšni vročini mu je skuhalo še preostanek zdravega razuma in pameti, rezultat pa je sledeči
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.527
5.696
113
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Čak, jst se tud rekreiram, pa nam zdej v največjem soncu tvegala infarkt..
crazy1.gif

No evo vidš.......on pr 40 na kolesu....ti pa zvečer pr 37 na štangi (od kolesarja) ...a je kaka velka razlika?
smile-1.gif

Lud *ebe zbunjenog press
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
v bistvu je, čez dan ti sonce nabija, zvečer je pa samo sopara in ti posledično ne pajsa direktno možganov
wink-1.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

grin1.gif

nahrung002.gif

crazy1.gif
In ta hanzk ima v svojem podpisu da služžbo išče...tri tedne je imel še zraven da je invalid...jebo mast..kaj mora vse država živt..jebo mast..še enkrat..jebo mast
rolleyes-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

grin1.gif

nahrung002.gif

crazy1.gif
In ta hanzk ima v svojem podpisu da služžbo išče...tri tedne je imel še zraven da je invalid...jebo mast..kaj mora vse država živt..jebo mast..še enkrat..jebo mast
rolleyes-1.gif

Če bi ti videl takrat njegovo nogo, bi se v jezik ugriznu!
jezen.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Čak, jst se tud rekreiram, pa nam zdej v največjem soncu tvegala infarkt..
crazy1.gif

No evo vidš.......on pr 40 na kolesu....ti pa zvečer pr 37 na štangi (od kolesarja) ...a je kaka velka razlika?
smile-1.gif

Lud *ebe zbunjenog press
cheer.gif

A ni Maxi 25 (4ever) ?

jp
grin1.gif

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.069
128
63
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Softi eni imamo pač tak del, pa bi v šolo hodil in bi tudi ti imel kravato pa reklc!

No ja... lahko gres za polcaja pa že kmalu hodiš v kravati in reklcu.
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.362
7.097
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik softi pravi:
hanzi..ate vidva tkole zajebavata..al on to resno?
podnapise prosim!
Suzica:nekoc sem imel dobre sanse da bi ti bil konkurenca, sedaj nikoli vec. Ce si mi fous da me drzava "zivi", samo reci. Obstajajo moznosti, da tudi tebe. Samo ne potem jokat, pa tvoja zena in otroc tudi ne. Ti ne privoscim ne tebi,ne tvojim bliznjim mojega krizevega pota. Da pa me drzava "zivi" pa nisem sam kriv. Pa verjemi da te drzava slabo zivi!