Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Bos pihal v sluzbi, pa bo veselica. Ce bo kdaj alter piknik, ga castim, kolikor ga tam popijete.
aha, t'zadnje k sem te vidla na pikniku si ležal v grmu. Ni pametno, da to pritrogaš zraven
![smile-1.gif](https://www.alter.si/tabla/images/graemlins/smile-1.gif)
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Bos pihal v sluzbi, pa bo veselica. Ce bo kdaj alter piknik, ga castim, kolikor ga tam popijete.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Maxi; a to je bilo takrat ko sem bil s kolesom? No tega ne mislim na kolesu vozit, bom z avtom.
Hmmm, z neko drugo virtualno skupino se dobimo 19.9, na precej podobni zadevi ki traja 24 ur. Bi blo za probat, da si naberem sizkusnje.
Citat:
Uporabnik kakush pravi:
Rekreira se.
Danes zvečer bom tudi jaz v srajci in kravati, lajbču in reklcu - pravkar montiram klimo (Postavi sam varianta) in če bo od 32-ke kolega dal, bo čez dve uri sever potegnil.Citat:
Uporabnik softi pravi:
vi pa v srajci z zategnjeno kravato in reklcu. kako vam rata
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Maxi; a to je bilo takrat ko sem bil s kolesom? No tega ne mislim na kolesu vozit, bom z avtom.
Hmmm, z neko drugo virtualno skupino se dobimo 19.9, na precej podobni zadevi ki traja 24 ur. Bi blo za probat, da si naberem sizkusnje.
jaja, to je blo takrat, ko si bil s kolesom.![]()
Kdaj bomo tak piknik ponovil? Prav luštn smo se mel![]()
Mimogrede: Naj mi en zaboga razloži, kaj dela človek na kolesu ob 13:00 in na polno goni v hrib? Zunaj pa 40 stopinj? A je to kaka fora, al hoče samomor narest?![]()
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Čak, jst se tud rekreiram, pa nam zdej v največjem soncu tvegala infarkt..![]()
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
No evo vidš.......on pr 40 na kolesu....ti pa zvečer pr 37 na štangi (od kolesarja) ...a je kaka velka razlika?![]()
Lud *ebe zbunjenog press![]()
In ta hanzk ima v svojem podpisu da služžbo išče...tri tedne je imel še zraven da je invalid...jebo mast..kaj mora vse država živt..jebo mast..še enkrat..jebo mastCitat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Mimogrede: Naj mi en zaboga razloži, kaj dela človek na kolesu ob 13:00 in na polno goni v hrib? Zunaj pa 40 stopinj? A je to kaka fora, al hoče samomor narest?![]()
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
In ta hanzk ima v svojem podpisu da služžbo išče...tri tedne je imel še zraven da je invalid...jebo mast..kaj mora vse država živt..jebo mast..še enkrat..jebo mastCitat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
![]()
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
No evo vidš.......on pr 40 na kolesu....ti pa zvečer pr 37 na štangi (od kolesarja) ...a je kaka velka razlika?![]()
Lud *ebe zbunjenog press![]()
A ni Maxi 25 (4ever) ?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Softi eni imamo pač tak del, pa bi v šolo hodil in bi tudi ti imel kravato pa reklc!
podnapise prosim!Citat:
Uporabnik softi pravi:
hanzi..ate vidva tkole zajebavata..al on to resno?