35 v senci

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
mu je že Maxica povedala o Hanziju....
pa mu ne kapne čez cvičk

neb se js iz nesreče drugih delu idiota..se lahko kaj hitr obrne

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ce tole ni..dogovorjeno zajebavanje..je suzica..[censored] akkega s enisem srecal tu
Na žalost imaš prav. Suzica je en smrdljiv gnoj.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik dobovsek pravi:
neb se js iz nesreče drugih delu idiota..se lahko kaj hitr obrne
Saj Suzico je tudi mati narava udarila, ampak on se tega še ne zaveda.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
V bistvu se ne zajebavam, samo prag tolerance se mi je malo znižal. Ne prenesem, da se zapit gabrovški holcar norčuje iz človeka, ki je dal skozi že toliko težkih operacijskih posegov kot najbrž cel preostali alter skupaj.
Vem, da tvegam ban, ampak kozolčar je presegel vse meje sprejemljivega obnašanja.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.614
113
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Maxi; a to je bilo takrat ko sem bil s kolesom? No tega ne mislim na kolesu vozit, bom z avtom.
Hmmm, z neko drugo virtualno skupino se dobimo 19.9, na precej podobni zadevi ki traja 24 ur. Bi blo za probat, da si naberem sizkusnje.

jaja, to je blo takrat, ko si bil s kolesom.
grin1.gif

Kdaj bomo tak piknik ponovil? Prav luštn smo se mel
nahrung002.gif

Mimogrede: Naj mi en zaboga razloži, kaj dela človek na kolesu ob 13:00 in na polno goni v hrib? Zunaj pa 40 stopinj? A je to kaka fora, al hoče samomor narest?
crazy1.gif
In ta hanzk ima v svojem podpisu da služžbo išče...tri tedne je imel še zraven da je invalid...jebo mast..kaj mora vse država živt..jebo mast..še enkrat..jebo mast
rolleyes-1.gif
Tebe pa zena zivi glede na to da imas TRR blokiran...pa tak zaj.ebanc...

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pa verjemi da te drzava slabo zivi!

Lejga..posluš...

Mene država čist nič slabo ne živi, temveč me slpoh NE živi..mam denar iz lastnih žuljev!!!

Glede invalidov pa takole..posebej vsem gobcačem , ki ne vedo zakaj se gre...

Sem bil že nekajkrat v akcijah za poševne vhode v blokih, kjer prej invalidi niso mogli iti čez stopnice sami. Gre se predvsem za montažne vhode. Pri kovinskih konstrukcijah sem samo sodelovaal zraven z mojo montažo, če je pa bila v celoti leseno pa tudi z mojim materialom.

Delo je bilo povsod zastonj, za material smo pa ga nafehtali drugod...torej vse zastonj za tiste invalide...

Meni se ti invalidi zelo smilijo (v vozičkih) IN SEM PRIPRAVLJEN ZA NJIH TUDI KAJ STORITI ... BASTA.

Dovolj o tem::

Gremo pa na "druge invalide"

Imamo nešteto primerov kvazi invalidov, ki non stop samo jambrajo in jambrajo...in poznam nekaj primerov osebno, ki so nonstop govorili da ne morejo nič delati..da jih vse boli. Ko so pa končno dobili penzijo invalidsko..so pa nenadoma ozdraveli in zdaj delajo s polno paro..hočejo gore premikat...bluzenje na kubik...

Potem imaš primere ko tastari vozijo v avtomobilu enega otroka za katerega trdita da je nepokreten in prosita če bi lahko kj prispeval...nekaj dam..čez en mesec jih pa srečam v novem mestu v MC kjer tisti nepokretni otrok lavfa stu na uro s tistimi balončki..tastar me spozna in se nemudoma poberejo iz lokala...BANDA UŠIVA...

Glej hanzi:::

Prvaviš da si invalid..sem zvedel za zelo poškodovano nogo..sam mi ne gre vkup da potem sto na uro kolesariš, pečeš odojke na veselicah, sekaš drevesa (traktor forum)...

Mi pač ne potegne...upam da se motim in se v tem primeru iskreno opravičujem...

Glede ostalih gobcačev::

Sem naredil za invalide toliko dobril stvari kot jih vi niste vsi skupaj..paametnjakoviči..samo lepe se delate.. posebej ti softi..odpreš temo za pomoč v soči in iz tega nič..odpru si pa tisto temo samo za to da bi lepše izpadel tukaj...naredil pa itak ne bi nič..sam gobec te je..

@ polcaj: moj TRR te naj ne skrbi..lahko preživim tudi brez njega..jst že vem zakaj je tako..pa nj bo.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.231
2.031
113
Emona / Carnium
Poševni vhodi so za take, ki jim po cvičku kri teče. Retard je zate kompliment. Kaj se majo tebi invalidi smilit? Koliko pa misliš, da je vredno tvoje "iskreno" opravičilo?
Dabogda te voda odnijela.
Lep pozdrav,
Željko Bebek

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pa verjemi da te drzava slabo zivi!

Lejga..posluš...

Mene država čist nič slabo ne živi, temveč me slpoh NE živi..mam denar iz lastnih žuljev!!!

Glede invalidov pa takole..posebej vsem gobcačem , ki ne vedo zakaj se gre...

Sem bil že nekajkrat v akcijah za poševne vhode v blokih, kjer prej invalidi niso mogli iti čez stopnice sami. Gre se predvsem za montažne vhode. Pri kovinskih konstrukcijah sem samo sodelovaal zraven z mojo montažo, če je pa bila v celoti leseno pa tudi z mojim materialom.

Delo je bilo povsod zastonj, za material smo pa ga nafehtali drugod...torej vse zastonj za tiste invalide...

Meni se ti invalidi zelo smilijo (v vozičkih) IN SEM PRIPRAVLJEN ZA NJIH TUDI KAJ STORITI ... BASTA.

Dovolj o tem::

Gremo pa na "druge invalide"

Imamo nešteto primerov kvazi invalidov, ki non stop samo jambrajo in jambrajo...in poznam nekaj primerov osebno, ki so nonstop govorili da ne morejo nič delati..da jih vse boli. Ko so pa končno dobili penzijo invalidsko..so pa nenadoma ozdraveli in zdaj delajo s polno paro..hočejo gore premikat...bluzenje na kubik...

Potem imaš primere ko tastari vozijo v avtomobilu enega otroka za katerega trdita da je nepokreten in prosita če bi lahko kj prispeval...nekaj dam..čez en mesec jih pa srečam v novem mestu v MC kjer tisti nepokretni otrok lavfa stu na uro s tistimi balončki..tastar me spozna in se nemudoma poberejo iz lokala...BANDA UŠIVA...

Glej hanzi:::

Prvaviš da si invalid..sem zvedel za zelo poškodovano nogo..sam mi ne gre vkup da potem sto na uro kolesariš, pečeš odojke na veselicah, sekaš drevesa (traktor forum)...

Mi pač ne potegne...upam da se motim in se v tem primeru iskreno opravičujem...

Glede ostalih gobcačev::

Sem naredil za invalide toliko dobril stvari kot jih vi niste vsi skupaj..paametnjakoviči..samo lepe se delate.. posebej ti softi..odpreš temo za pomoč v soči in iz tega nič..odpru si pa tisto temo samo za to da bi lepše izpadel tukaj...naredil pa itak ne bi nič..sam gobec te je..

@ polcaj: moj TRR te naj ne skrbi..lahko preživim tudi brez njega..jst že vem zakaj je tako..pa nj bo.

Poslušaj ti mene! Najprej ti povem, da so tvoje besede vrlo zrele za posebno šolo.

Suzica, saj ni problema. Lahko ti odrežemo del noge, imaš krajšo nogo, ti notr montiramo štange, da ti razteguje stegnjenico....ma ni panike sploh. Pa te pošljemo k delodajalcem in ti ves vesel upaš na job. Jaaaa, malo morgen. Ni tko simpl. In četudi si že skoraj ozdravljen, menda ne boš doma v luft gledu. Se trudiš živeti dalje, delaš vaje zato, da bi čimprej okrepil del telesa, ki je poškodovan itd.

Kar se pa tiče invalidov. Poslušaj sinek, NIMAŠ POJMA O NJIH! Jasno??? Kaj si naredu za njih?? Povej?? Nobenmu ne privoščim tega, ampak ti si pa definitivno zaslužiš vsaj en teden filinga kako je to, ko ne čutiš nog.

Veš kaj je največ kar lahko storiš za takega človeka? Da ga ne jemlješ kot invalida. Ampak neeee, Suzica gospodič, točno to delaš.

Odrasti in se zamisli nad svojim besedam. Pfejjjj, nisi vredn pol k....

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:

Kar se pa tiče invalidov. Poslušaj sinek, NIMAŠ POJMA O NJIH! Jasno??? Kaj si naredu za njih?? Povej?? Nobenmu ne privoščim tega, ampak ti si pa definitivno zaslužiš vsaj en teden filinga kako je to, ko ne čutiš nog.
Pfejjjj, nisi vredn pol k....

Ej !! zdj te mam pa dost!!! [censored] ti materna !!!

Jst jih ogromno vidim in jim zelo veliko pomagam ..ne me rtle jebat da to ni res!!! Ej tle se pa ne jebat z menoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ti nisi vreden pu kurca...prekleti domišljavec hudičev....mrš..da te ne vidim nikoli!!!!! TU ME PA RAZPIZDI DO KONCA...BANAAJTE ME!!!ZDAJLE!!! ZARADI MARHOVINARJEV!!!!

Citat:
Uporabnik softi pravi:
no suzi dejva.

jaz jurja za soco, ti jurja.

gled ena to, da si podedval..sklepam da bos potegnil 10 iz prve

Ala softi pa dajva užgat zadevo..pa smrtno resno...DJVA!!! JST SEM ZA STVAR!!!!

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
ti nisi vreden pu kurca...prekleti domišljavec hudičev....mrš..da te ne vidim nikoli!!!!! TU ME PA RAZPIZDI DO KONCA...BANAAJTE ME!!!ZDAJLE!!! ZARADI MARHOVINARJEV!!!!
1. Maxi je punca
2. na napiše se marhovinarjev, ampak mrhovinarjev
3. Maxi ima prav, res nisi vreden, da te star pes poščije, razen če tako dobro blefiraš primitivca (ampak ga po mojem mnenju ne, ampak si echte vosu)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nakaži, prilimaj scan odrezka, print screen klika..

drgac pa..ne se razburjat. fizicnim invalidom se nekak da pomagat..je upanje
za umske..je bl kriza
ma soca precej boljsi uspeh kot polje.

in res se grdo obnasas. to ni lepo. desnicarski klerikalc in katoliban kukr bi eni rekli..pa take necloveske. a to poslusate pri urah pravljic al kaj.