...metnem ti ga ruski.Ujgurski...

...metnem ti ga ruski.Ujgurski...

Nič mu me dogaja. Samo na glas je povedal kar že vrabci čivkajo.
Prvi post v temi je iz 2015.Nič mu me dogaja. Samo na glas je povedal kar že vrabci čivkajo.
Ja tud 2.svetovna ima korenine že v leto 1929, oziroma po nekaterih razlagah celo v 1918Prvi post v temi je iz 2015.
Enkrat bo že res.
Sam da so sedaj v konstelaciji USA,RU in CN pa stvari k se 200 let niso dogajale se dogajajoJa tud 2.svetovna ima korenine že v leto 1929, oziroma po nekaterih razlagah celo v 1918
Nobena vojna se ne začne kar tako iz nič. WW2 ima nedvomno korenine v Versajski pogodbi iz leta 1919, po kateri je Nemčija odgovorna za vojno. Tega pa Nemci niso tako zlahka požrli, zato je bila to odlična osnova za vzpon nacizma, skupaj z gospodarsko krizo leta 1929.Ja tud 2.svetovna ima korenine že v leto 1929, oziroma po nekaterih razlagah celo v 1918
Realno 3/4 Slovenije ni pripravljenje na 1 teden brez trgovin. Sej se je že med krono videlo da so bile trgovine prazne ker je dostava obstala na mejah zaradi kontrol.
A ti si pripravljen?Realno 3/4 Slovenije ni pripravljenje na 1 teden brez trgovin. Sej se je že med krono videlo da so bile trgovine prazne ker je dostava obstala na mejah zaradi kontrol.
Zdaj si pa predstavljaj da je vojna.
Ja nnnp. Edino wc papir bo treba dokupiti to bo nova valuta namesto zlatnine in srebrnine.A ti si pripravljen?
Presneto vas skret papir...Ja nnnp. Edino wc papir bo treba dokupiti to bo nova valuta namesto zlatnine in srebrnine.
Ce mi pustijo elektriko in vodo,.potem vec kot en teden. BpA ti si pripravljen?
Nikar ne pozabi še na kvas.Ja nnnp. Edino wc papir bo treba dokupiti to bo nova valuta namesto zlatnine in srebrnine.

Bolj pametno sanval, da bi cim vec prespak te neumnosti ki si jo izmislijo politikiUfff....pa kavo!
Za pravo krizo se uporablja droži!Nikar ne pozabi še na kvas.![]()
Tako kot zadnjih 6 napadov usa?Rusija in Kitajska napovedali, da bosta stopili v bran Iranu, ce bo napaden...
upam da ne, ampak se je svet vseeno malenkost spremenil v teh pol leta. Predvsem zaradi usašita.Tako kot zadnjih 6 napadov usa?